Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (11.8.2011)

štvrtok, 11. august 2011 16:42 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové klebety a špekulácie (11.8.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (11.8.2011) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Huntelaar ostáva

Kanonier Schalke 04 Klaas Jan Huntelaar, ktorý je žiadaným artiklom u viacerých popredných tímov v Anglicku a Nemecku podľa vedenia Schalke 04 klub určite toto leto neopustí.

Juventus vyšiel naprázdno


Hamburger SV  si môže vydýchnuť. Tím, ktorý sa túto sezónu neprebojoval do pohárovej Európy totiž nepríde o svoj ofenzívny klenot Eljera Eliu. O tohto Holanďana sa intenzívne zaujímal Juventus, no Stará Dáma sa so šikovným stredopoliarom nakoniec nedohodla.

Aj Aršavin?


Začína to vyzerať tak, že majiteľ Anzi Machačkala má neobmedzený prísun financií. Po kúpe Roberta Carlosa a blížiacom sa doriešení prestupu Samuela Eto´a z Interu si najnovšie robí zálusk aj na záložníka Arsenalu Andreja Aršavina. Prestup ruskej reprezentačnej opory sa však zdá byť veľmi nepravdepodobný, čo včera potvrdil aj samotný hráč.

Liverpool sa posilní v obrane


José Enrique bude od budúcej sezóny s najväčšou pravdepodobnosťou obliekať dres Liverpoolu. Kormidelník “The Reds“ Kenny Dalgish sa vraj dohodol s Newcastlom na jeho uvoľnení. Španielskeho obrancu čaká v Liverpoole jednanie o novej zmluve a obligátna lekárska prehliadka. Podľa nepotvrdených informácií by mal Newcastle za Enriqueho zinkasovať 6 miliónov eur.

Arsenal sa pripravuje na odchod Fabregasa


Zdá sa, že prestup Fabregasa do Barcelony je už len otázkou času. Arsenal to nepriamo potvrdil tým, že intenzívne zháňa na trhu hráča, ktorý by zastúpil jeho miesto. Mohol by sa nim stať brazílsky záložník Jadson zo Šachtoru Donetsk. Gunners s ukrajinským veľkoklubom už rokujú o jeho uvoľnení.

Eto´o do Machačkaly


Predvčerom sme vás informovali o tom, že hviezdny útočník Interu Miláno Samuel Eto’ sa ocitol v hľadáčiku bohatého ruského klubu Machačkala. Hoci sme z počiatku tieto informácie brali len ako ďalšiu špekuláciu transfer Kamerunčana do Ruska vraj naberá veľmi reálne kontúry. Eto’ovi údajne  sľúbili kráľovský plat 45 miliónov eur za tri sezóny no a takáto ponuka sa odmieta len veľmi ťažko.