Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.4.)

nedeľa, 8. apríl 2018 09:54 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Guardiola najlepšie plateným trénerom

Denník Daily Mirror informuje, že ak španielsky kormidelník Pep Guardiola podpíše s Manchestrom City nový kontrakt, stane sa najlepšie plateným trénerom na svete. Guardiola by podľa dohody so Sky Blues zarábal neuveriteľných 20 miliónov libier ročne.

Mourinho chce priviesť Neymara

Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj tréner Manchestru United José Mourinho urobí všetko preto, aby získal hviezdneho Neymara z Parížu Saint-Germain. Red Devils sú vraj ochotní do PSG poslať Paula Pogbu a Anthonyho Martiala.

Man City bojuje o Isca

Don Balón hlása, že Manchester City naďalej vytrvalo pracuje na príchode španielskeho stredopoliara Isca. Isco je síce stále hráčom Realu Madrid, ale nepáči sa mu, že v drese Bieleho Baletu nedostáva prakticky žiadne šance.

Bale je nespokojný

Don Balón informuje, že Gareth Bale je dlhodobo nespokojný so svojou pozíciou v Reale Madrid a veľmi rád by v letnom prestupovom období zmenil dres. Veľký záujem o jeho služby má Manchester United.

Casillas do USA?

Legendárny španielsky brankár Iker Casillas by mohol podľa portálu MLSsoccer.com po konci prebiehajúceho ročníka odísť z portugalského FC Porto a zamieriť do Spojených štátov amerických, do prestížnej Major League Soccer.

Klopp v hľadáčiku Realu

Ak po sezóne skončí na lavičke Realu Madrid Zinedine Zidane, na jeho miesto by mohol prísť nemecký tréner Jurgen Klopp. Klopp je pod drobnohľadom Bieleho Baletu dlhodobo, ale Liverpool ho púšťať preč nemieni. Informácie priniesol denník The Sun.