Main Content

FOTO+VIDEO: Viceprezident Slovana ukazoval fanúšikom prostredník a robil obscénne gestá. SBS-kar skončil s rozbitou hlavou

pondelok, 9. apríl 2018 10:10 | Autor: Martin Gregor

Ivan Kmotrík ukazuje prostredník
Ivan Kmotrík ukazuje prostredník | zdroj: Facebook

Najsledovanejší zápas tejto sezóny Fortuna ligy medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava sa nezaobišiel bez škandálu.

Ako sme vás informovali už včera, po stretnutí, v ktorom vyhral domáci Spartak 1:0 a urobil tak dôležitý krok k ceste za titulom, sa ocitol viceprezident a generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík mladší na policajnej stanici.

Dôvodom mal byť konflikt s pracovníkom bezpečnostnej služby, ktorého mal udrieť skleneným pohárom do hlavy.

Svedkovia incidentu zároveň tvrdia, že Kmotrík robil počas zápasu obscénne gestá smerom k fanúšikom Spartaka Trnava. Mal sa chytať medzi nohami či ukazovať vztýčený prostredník. Dôkazom jeho nevhodného správania v Sky Boxe City Arény sú aj fotografie a video.

"Na policajnej stanici skončil podľa našich informácií Ivan Kmotrík mladší, syn známeho veľkopodnikateľa, ktorý je viceprezident a generálny riaditeľ Slovana. Skleneným pohárom údajne udrel SBS-kára do hlavy, keď si od neho pýtal lístok do VIP zóny. SBS-kár skončil v nemocnici," informoval včera portál tvnoviny.sk.