Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.4.)

pondelok, 9. apríl 2018 12:24 | Autor: Jakub Vaverka

Arjen Robben
Arjen Robben | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Fellaini do Liverpoolu?

Francúzsky denník L´Equipe prišiel so šialenou informáciou, podľa ktorej sa Liverpool FC zaujíma o belgického reprezentanta Marouanea Fellainiho. Fellaini je stále hráčom konkurenčného Manchestru United, ale v lete chce odísť.

Fred do City

Brazílčan Fred, ktorý dlhodobo podáva výborné výkony v drese ukrajinského Šachťaru Donetsk by sa mal podľa správ Daily Mirror v letnom prestupovom období sťahovať do Manchestru City. Prestupová čiastka dosiahne 50 miliónov libier.

Robben a Ribéry dostanú zmluvy

Veteráni Arjen Robben a Franck Ribéry by mali podľa denníka Bild dostať od Bayernu Mníchov na konci sezóny nové kontrakty. Vo veľkom sa hovorí, že títo skúsení futbalisti po konci prebiehajúceho ročníka zmenia dres.

Real zabojuje o Griezmanna

Diario Gol prišiel so špekuláciou, podľa ktorej sa vraj Real Madrid pripravuje na poslednú poriadnu snahu o získanie francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna. Griezmann by vraj mohol opustiť Atlético Madrid za 100 miliónov eur.

Juve chce Isca

Juventus Turín je podľa bulvárneho denníka Don Balón jedným z hlavných favoritov na získanie španielskeho stredopoliara Isca. Isco je síce pod zmluvou v Reale Madrid, ale jeho odchod je stále veľmi reálny.

PSG sleduje Richarlisona

Brazílsky ofenzívny univerzál Richarlison by vraj mohol od budúceho ročníka hrávať v Ligue 1. Podľa denníka Daily Mirror sa o jednu z najväčších opôr anglického Watfordu zaujíma líder francúzskej ligy Paríž Saint-Germain.