Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (12.8.2011) + VIDEO

piatok, 12. august 2011 17:59 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové klebety a špekulácie (12.8.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (12.8.2011) + VIDEO | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Park predĺžil

Bývalý kapitán reprezentácie Južnej Kórei Park Ji Sung je na Old Trafforde očividne spokojný. S Manchestrom United totiž predĺžil zmluvu do konca sezóny 2012/2013. ,,Užívam si každú minútu, počas ktorej som hráčom United” prezradil šťastný Park médiam.

Rubin loví


Po takmer istom prestupe Samuela Eto´a do Anzi Machačkala nechcú ani zvyšné ruské veľkokluby vyzerať ako „chudobní príbuzní“ a začínajú loviť v najsilnejších európskych ligách. Najnovšie sa Rubin Kazaň zaujíma o útočníka Interu Miláno Diega Milita. Je však málo pravdepodobné, že by Inter pustil oboch svojich najlepších útočníkov pred štartom Serie A.

Tuncay do Anglicka?


Turek Tuncay Sanli sa v minulosti preslávil v Premier League v drese Middlesborough, no postupne sa viac menej vytratil zo záujmu médií a fanúšikov. Najnovšie informácie hovoria o tom, že bývalý turecký reprezentant by sa mohol stať posilou Boltonu, v drese ktorého by si rád pripomenul slávnejšie časy jeho kariéry.

Fabregas veľmi blízko k odchodu do Barcelony


Hviezda “Gunners” Cecs Fabregas sa pravdepodobne vráti do svojho materského klubu FC Barcelona. Napriek tomu, že Arsenal sa dlho nechcel vzdať svojho kapitána lanáreniu Barcy zdá sa napokon neodolal. Server BBC dokonca tvrdí, že Cecs už odletel do Barcelony, kde by mal podpísať zmluvu už tento víkend. Suma za jeho prestup doposiaľ nie je známa. Odhady však hovoria o čiastke atakujúcej magickú hranicu 50 miliónov libier.

Wenger sa asi rozlúči aj s Nasrim


Arséne Wenger zažije pravdepodobne veľmi nešťastný úvod sezóny. Nejde tak ani o výsledky v budúcich kolách, ale o fakt, že mužstvo s najväčšou pravdepodobnosťou príde v najbližších dňoch o dve veľké hviezdy – Cesca Fabregasa a Samira Nasriho. Druhý menovaný je podľa Britských médií veľmi blízko k prestupu do Manchestru City a ako sme spomínali v odseku vyššie Fabregas mieri do Barcelony. Nasriho netrpezlivo očakáva aj tréner Cititens Roberto Mancini “Je dôležité, aby sme mali tím kompletný už v najbližších dňoch, liga štartuje!”