Main Content

Ako dopadne play-off NHL podľa počítačovej simulácie v hre NHL 18?

streda, 11. apríl 2018 09:28 | Autor: Martin Gregor

NHL18 - predpoveď vývoja play-off
NHL18 - predpoveď vývoja play-off | zdroj: EASports.com

Kanada sa po 25 rokoch dočká zisku Stanley Cupu. Minimálne to predpovedá počítačová simulácia play-off NHL v hre NHL 18 od spoločnosti EA Sports.

Víťazom Stanley Cupu sa podľa nej stane Winnipeg Jets, ktorý vo finálovej sérií porazí Boston Bruins 4-3 na zápasy, pričom v tom rozhodujúcom vyhrá 4-2. Ak by sa naplnil tento scenár, vo finále by si zahrali aj dvaja Slováci – Marko Daňo (Winnipeg) a Zdeno Chára (Boston Bruins).

Cenu pre najužitočnejšieho hráča play-off by získal hviezdny fínsky 19-ročný mladík Patrik Laine, ktorý v simulácii nazbieral 15 gólov a 9 asistencií. V kanadskom bodovaní play-off sa delil o prvé miesto so spoluhráčmi Ehlersom, Wheelerom a Scheifelem – všetci zhodne získali po 24 bodov v 25 zápasoch.

Čo sa týka ďalších slovenských želiezok v ohni, podľa tejto simulácie Vegas Golden Knights s Tomášom Tatarom v zostave v prvom kole postúpia cez LA Kings (4-2 na zápasy) a v druhom vyradia San Jose Sharks (4-3 na zápasy). Vo finale konferencie však nebudú stačiť na Winnipeg (2-4).

Tampa Bay, kde je náhradným brankárom Peter Budaj, v prvom kole vyradí New Jersey (4-2 na zápasy), no v druhom ju vyradí Boston (4-2).

Vývoj play-off sérii podľa EA Sports
Vývoj play-off sérii podľa EA Sports | zdroj: EASports.com