Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.4.)

streda, 11. apríl 2018 10:30 | Autor: Jakub Vaverka

Dele Alli a Harry Kane
Dele Alli a Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kane odmieta Real Madrid

Bulvárny denník Don Balón špekuluje, že anglický útočník Harry Kane je pripravený odmietnuť všetky ponuky kráľovského veľkoklubu Realu Madrid. Biely Balet vraj Tottenhamu Hotspur núka za Kanea 200 miliónov eur.

Martial nepodpíše nový kontrakt

Francúzsky útočník Anthony Martial nechce podľa RMC Sport podpísať s Manchestrom United nový kontrakt Dôvodom je fakt, že ho tréner José Mourinho pravidelne prehliada, pričom Martial nechce najlepšie roky kariéry presedieť na lavičke.

Bale do Manchestru United nepôjde

Agent waleského reprezentanta Garetha Balea Jonathan Barnett prehlásil, že špekulácie, ktoré spájajú jeho klienta s prestupom z Realu Madrid do Manchestru United, sa nezakladajú na pravde a sú len výplodom médií.

Chelsea chce Oblaka

Don Balón tvrdí, že londýnska Chelsea hľadá náhradu za belgického brankára Thibauta Courtoisa, ktorý je nie spokojný v anglickej Premier League. Miesto Courtoisa by vraj na Stamford Bridge mohol prísť Jan Oblak z Atlética Madrid.

Inter hľadá posily

Taliansky portál Calciomercato.com informuje, že Inter Miláno, kde pôsobí aj náš Milan Škriniar, by sa v letnom prestupovom období rád posilnil v záložnej formácií. Čierno – modrí vraj hľadajú až troch nových stredopoliarov.

Chicharito na odchode

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej sa mexický reprezentant Javier Hernandéz chystá opustiť londýnsky West Ham United. Hernandéz nie je spokojný s priebehom tejto sezóny, preto by rád zmenil prostredie.