Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.4.)

štvrtok, 12. apríl 2018 10:27 | Autor: Jakub Vaverka

Marcus Rashford
Marcus Rashford | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rashford United neopustí

Americká televízia ESPN prišla s informáciou, podľa ktorej anglický mladík Marcus Rashford v letnom prestupovom období neodíde z Manchestru United. Talentovaný útočník by rád častejšie hrával, ale dres meniť nechce.

City sa plánuje posilniť

Renomovaný denník The Independent tvrdí, že Manchester City sa plánuje po konci prebiehajúceho ročníka výrazne posilniť. Citizens sú sklamaní z toho, že vypadli z Ligy majstrov aj z FA Cupu, ale klub vyhral ligový pohár a podľa všetkého vyhrá aj Premier League.

Juventus nechce Fellainiho

Portál Calciomercato.com informuje, že taliansky majster Juventus Turín nebude v letnom transferovom okne bojovať o belgického reprezentanta Marouanea Fellainiho. Fellaini s určitosťou skončí v Manchestri United.

Mawson na lane Red Devils

Bulvárny denník The Sun hlása, že Manchester United začal pracovať na príchode perspektívneho obrancu Alfieho Mawsona. Mawson v tejto sezóne predvádza vynikajúce výkony v drese waleského celku Swansea City.

Everton ide po Wilshereovi

Football London píše, že liverpoolsky Everton by veľmi rád získal anglického reprezentačného stredopoliara Jacka Wilsherea. Wilshere je síce hráčom londýnskeho Arsenalu, ale jeho budúcnosť v tomto klube je nepravdepodobná.

Drinkwater možno zmení dres

Podľa denníka The Guardian by anglický reprezentant Danny Drinkwater mohol po konci prebiehajúceho ročníka zmeniť dres. Stredopoliar Chelsea zvažuje budúcnosť, pretože na Stamford Bridge nie je úplne šťastný.