Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.4.)

sobota, 14. apríl 2018 10:02 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Griezmann na lane Realu

Diario Gol píše, že Antoine Griezmann by šokujúco mohol prestúpiť do Realu Madrid. Kanonier Atlética Madrid je dlhodobo na lane FC Barcelona, ale Biely Balet by ho vraj veľmi rád získal. Rojiblancos tieto prestupové špekulácie nekomentovali.

Bale chce ostať v Madride

Daily Mail informuje, že waleský reprezentant Gareth Bale chce ostať v Reale Madrid aj počas nasledujúcej sezóny. Bale je dlhodobo spájaný s odchodom z Madridu, ale údajne sa mu angažmán meniť nechce.

Drinkwaterov odchod?

Anglický stredopoliar Danny Drinkwater by podľa dostupných správ mohol na konci sezóny opustiť Chelsea, kde nie je spokojný. The Sun píše, že bývalý hráč Leicestru City by mohol zamieriť do konkurenčného West Hamu United.

Ronaldo chce Guedesa

Bulvárny španielsky denník Don Balón tvrdí, že Cristiano Ronaldo tlačí na šéfov Realu Madrid, aby angažovali talentovaného mladíka Goncala Guedesea. Guedes predvádza výborné výkony v drese konkurenčnej Valencie.

Niko Kovač trénerom Bayernu

Vedenie Bayernu Mníchov oficiálne potvrdilo, že po konci prebiehajúceho ročníka nahradí nemeckého trénera Juppa Heynckesa pri kormidle bavorského veľkoklubu niekdajší chorvátsky reprezentant Niko Kovač.

Bitka o Gomesa

Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Tottenham Hotspur a West Ham United vo veľkom zaujímajú o portugalského reprezentanta Andrého Gomesa, ktorému sa dlhodobo nedarí presadiť v drese Barcelony.