Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (13.8.2011)

sobota, 13. august 2011 16:28 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové klebety a špekulácie (13.8.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (13.8.2011) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Donadoni skončil

Dva týždne pred novou sezónou Serie A sa vedenie Calgiari rozhodlo spraviť pomerne nečakaný krok. Manažment tohto južanského tímu totiž prepustil zo svojich služieb hlavného trénera Roberta Donadoniho. Jeho nástupcom by sa mohol stať Massimo Ficcadenti, ktorý naposledy trénoval Cesenu.

Nájde formu Suazo v Catanii?

Honduraský útočník David Suazo prestupuje do Catanie, v ktorej sa pokúsi rozpomenúť si na úspešné roky z pôsobenia v Cagliari, kde nastrieľal v sezóne 2005/2006 22 gólov. Suazo pôsobil naposledy v Interi avšak v drese milánskeho veľkoklubu sa nedokázal presadiť a tak v uplynulých sezónach len hosťoval v Benfike a Janove.

Nilmar do AS Rím?


Útočník Villarealu Nilmar má vraj blízko k prestupu do talianskeho AS Rím. ,,Viem, že kluby jednajú o mojom prestupe. Rád by som si zahral futbal v hlavnom meste Talianska. Rím je skvelý klub a ja by som rád nastupoval vedľa hráčov ako Totti či Daniele De Rossi” vyhlásil 27-ročný Brazilec, ktorý strelil v drese “žltej ponorky” v 64 stretnutiach La Ligy 21 gólov.

Wenger vzdal boj o Matu


V Arsenale vládne smútok. Odchody Fabregasa a Nasriho sú na spadnutie (prvý menovaný je vraj už oficiálne hráčom Barcelony) a posilnenie tímu nevyzerá bohvieako ružovo. Gunners sa v posledných dňoch usilovali o získanie Juana Matu z Valencie, avšak dnes fanúšikov londýnskeho veľkoklubu schladil tréner Wenger, ktorý vyhlásil, že Matu sa im žiaľ do svojich služieb nepodarilo získať.

Oznámi dnes Machačkala Eto’ov príchod?


Určite vás neobišla správa o údajnom senzačnom prestupe Eto’a z Interu Miláno do ruskej Machačkaly. Hoci si nie je takmer nikto 100% istý, či sa tento prestup napokon zrealizoval alebo nie niektoré édia tvrdia, že ruský veľkoklub už dnes pripravuje tlačovú konferenciu, na ktorej oznámi podpis zmluvy s hviezdnym kamerunským útočníkom.

Fabregas je už „doma”

Špekulácie okolo Cesca Fabregasa a jeho prestupu z Arsenalu do Barcelony tvorili už hotová ságu a prakticky deň čo deň vychádzali na povrch nové informácie, ktoré raz tento prestup popierali a inokedy ho naopak považovali za hotovú vec. Španielske média však dnes presviedčajú svojich čitateľov, že prestup sa už 100% udial a Cesc prichádza do „Barcy” za 40 miliónov libier.