Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.4.)

nedeľa, 15. apríl 2018 09:40 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar za 400M?

Don Balón prišiel so šialenou informáciou, podľa ktorej Manchester United počas letného prestupového obdobia investuje do príchodu brazílskeho útočníka Neymara z Parížu Saint-Germain nepredstaviteľných 400 miliónov libier.

Alcacer do Anglicka?

Katalánsky denník Sport hlása, že španielsky útočník Paco Alcacer by mohol po konci prebiehajúceho ročníka opustiť Barcelonu, kde sa dlhodobo nedokáže presadiť a zamieriť do anglickej Premier League. Tam je o jeho služby údajne veľký záujem.

Darmian blízko Juventusu

Turínsky denník Tuttosport tvrdí, že taliansky reprezentačný obranca Matteo Darmian je pripravený opustiť Manchester United, kde prakticky nehráva a zamieriť do Serie A, kde sa oňho zaujíma majstrovský Juventus.

Chelsea loví Asensia

Podľa Don Balón je stále veľmi reálne, že londýnska Chelsea v lete zabojuje o španielskeho útočníka Marca Asensio. Asensio je síce hráčom Realu Madrid, ale nepáči sa mu, že nehráva tak často, ako by si prial.

Torres do Ameriky?

Fernando Torres podľa všetkého po sezóne opustí Atlético Madrid a údajne by mal zamieriť do americkej Major League Soccer. Podľa portálu MLSsoccer.com by ho veľmi rado získalo tamojšie Chicago Fire.

Wenger by nemal odísť

Objavili sa správy, podľa ktorých by sa mal francúzsky tréner Arsene Wenger udržať na lavičke londýnskeho Arsenalu aj počas nasledujúceho ročníka. Veľa bude záležať od toho, či Kanonieri vyhrajú Európsku ligu.