Main Content

Thiago Silva čelí kritike a osobným útokom: Rozmýšľa nad koncom v PSG?

piatok, 20. apríl 2018 08:44 | Autor: Jakub Vaverka

Thiago Silva
Thiago Silva | zdroj: © TASR

Fanúšikovia Parížu Saint-Germain sú veľmi kritickí a v niektorých ohľadoch až krutí. Aktuálne je terčom ich nevôle obranca Thiago Silva. Brazílčan začal rozmýšľať o zmene dresu.

Skúsený brazílsky reprezentant v rozhovore pre plátok ​Le Foot prehovoril o tom, že kritike rozumie, ale keď nevôľa divákov prerastie k osobným útokom, niekde je zrejme problém. Thiago Silva otvorene hovorí, že možno po konci prebiehajúcej sezóny z Parku Princov odíde.

„Rešpektujem všetky názory, ale keď na vás útočia osobne, začína to byť veľmi ťažké. Veľmi silno na mňa vplýva, keď sa kritika dotýka mojej rodiny a ľudí, ktorí sú mi blízki,“ tvrdí dlhoročná opora Parížanov.

„Je nereálne nepočuť kritiku. Ale ani médiá, ľudia a ani novinári mi nebudú hovoriť, kto som. Ja viem kto som. Budem pokračovať v robení toho, čo som robil doteraz,“ tvrdí čerstvý majster francúzskej Ligue 1.

„Musím pokračovať v práci a v tom, aby som pomáhal svojim spoluhráčom. Vo futbale je veľká konkurencia. Mám momentálne tridsaťtri rokov, do konca mojej zmluvy ostávajú dva roky a následne vyriešim, čo bude ďalej,“ zakončil Silva.

Vo veľkom sa objavujú správy, že Thiago Silva by mohol po konci prebiehajúceho ročníka zmeniť dres. Niektoré zdroje dokonca hlásajú, ž Brazílčan po sezóne odíde zadarmo a na jeho miesto príde v rámci výmeny niekto nový. Oficiálne potvrdené zatiaľ nič nebolo.