Main Content

Hlasy hráčov a trénera Ramsayho po druhom zápase s Lotyšskom

nedeľa, 22. apríl 2018 07:51 | Autor: TASR

Craig Ramsay
Craig Ramsay | zdroj: TASR

Slovenskí hokejoví reprezentanti zvíťazili v 6. zápase záverečnej prípravy pred MS nad Lotyšmi 4:1.  Prečítajte si hodnotenie trénera Ramsayho a slovenských hráčov. 

hlasy po zápase:

Craig Ramsay, tréner SR: "Myslím si, že s týmto zápasom môžeme byť spokojní. V prvej tretine to bol z našej strany dobrý výkon, no neskôr sme sa opäť nevyhli viacerým vylúčeniam. Máme ešte na čom pracovať, najmä naše presilovky by mali byť lepšie."

Ladislav Nagy, kapitán SR: "V prvej tretine sme hrali dobre, boli sme lepší, no v druhej sme upustili od našej hry. Lotyši sa dostali do zápasu aj presilovkami, boli nepríjemní. V tretej časti sme to však na konci rozhodli."

Marek Hovorka, autor víťazného gólu: "S dvoma víťazstvami nad Lotyšskom sme spokojní, ale vieme, že sú činnosti, na ktorých musíme pracovať v ďalších dňoch. Dôležité je, že sme vyhrali, bol plný dom, ľudia sa bavili, takže čo viac si priať? Som rád, že sa zápasy konali v mestách, kde ľudia prišli na hokej a mohli si ho užiť."

Denis Godla, brankár SR: "Potešili nás výsledok aj výkon. Pri inkasovanom góle som puk nevidel ideálne, ale, našťastie, nás ten gól nemusel mrzieť."