Main Content

Figo hovorí o odchode Icardiho do Realu Madrid: Je na to pripravený?

streda, 25. apríl 2018 09:59 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Argentínsky útočník Icardi patrí v drese Interu Miláno medzi najväčšie hviezdy talianskej Serie A. Nie je ale nereálne, že čoskoro bude meniť dres.

Taliansky portál ​Calciomercato  informuje o záujme úradujúceho víťaza Ligy majstrov Realu Madrid o argentínskeho zakončovateľa Interu Miláno Maura Icardiho. Ten bol spájaný s odchodom do Španielska už v zime, ale nakoniec išlo len o špekuláciu.

K záujmu Merengues o kapitána čierno-modrých sa vyjadrila portugalská ikona Luis Figo. Ten počas kariéry hrával ako za Real Madrid, tak aj za Inter Miláno. „Či je pripravený na Real Madrid? Skvelí hráči ako Icardi sa dokážu adaptovať na každú situáciu.“

„Má kvality na to, aby hral v každom tíme. Jeho budúcnosť závisí od aktuálneho projektu Interu Miláno, od finančného stavu klubu a taktiež netreba zabúdať na samotnú vôľu hráča,“ myslí si Luis Figo.

„Pre Inter je dôležité sa dostať do Ligy majstrov. Sú bez Ligy majstrov už veľmi dlho, čo vôbec nie je pozitívne,“ zakončil hráč, ktorý sa svojho času preslávil kontroverzným prestupom z FC Barcelona do Realu Madrid.