Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (16.8.2011) + VIDEO

utorok, 16. august 2011 18:29 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové klebety a špekulácie (16.8.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (16.8.2011) + VIDEO | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Valdéz do Ruska

Po šokujúcich nákupoch Anzi Machačkala nechcú byť na výsmech ani ostatné tímy a veselo naháňajú nove posily. Najnovším úlovkom do ruskej Premier Ligy sa stal reprezentant Paraguaja Nelson Valdéz, ktorý štartoval aj na MS 2010.

Aj Robben do Ruska?

V dnešnom futbalovom svete už neprekvapí naozaj nič.  Hviezda Bayernu Mníchov Arjen Robben sa totiž vyjadril, že v budúcnosti nemá problém odísť do Ruska rovnako, ako to spravil nedávno Roberto Carlos a čoskoro možno aj Samuel Eto´o. V súčasnosti však také niečo nepripadá do úvahy, pretože Robben je stále potrebný v Allianz Arene.

Eboué opúšťa Arsenal a mieri do Turecka!


Emmanuel Eboué po viac ako šiestich sezónach strávených v Arsenale opúšťa tím Gunners a posilňuje istanbulský Galatasaray. Reprezentačný obranca Pobrežia Slonoviny prestupuje do slávneho istanbulského klubu za 3,5 milióna eur. Eboué je po Fabregasovi, Clichym a Denílsonovi už štvrtý kvalitný hráč, ktorý počas leta opustil mužstvo Arsenalu.

Lucho asi ostane


Srdce zálohy Marseille Lucho je na prestupovom trhu veľmi žiadaným artiklom. O jeho služby mali respektíve majú záujem parížske PSG, Chelsea a aj Arsenal. Predstavitelia Olympique- u Marseille sa však vyjadrili, že by svoju hviezdu radi udržali.

Falcao blízko prestupu do Atlética Madrid


Kolumbíjsky kanonier Falcao je vraj blízko k transferu do Atlética Madrid, ktoré intenzívne hľadá na trhu adekvátnu náhradu za hviezdneho Sergia Aguera. Útočník Porta by v prípade prestupu mohol portugalsky veľkoklub opustiť už pár týždňov po podpise novej zmluvy.  Podľa prestížneho portálu transfermarkt je jeho cena 25 miliónov eur.

Raul do Premier League!?

Legendárny 33-ročný španielsky útočník Raul možno už čoskoro opustí Schalke 04 a zamieri do prestížnej Premier League. Hoci túto možnosť ešte dnes doobeda popieral tréner Schalke Ralf Rangnick zdá sa, že slova kormidelníka nemeckého veľkoklubu nepadli na celkom úrodnú pôdu. Dnes poobede totiž za Raúla odoslal Blackburn oficiálnu ponuku, ktorú podľa zdrojov blízkych tomuto klubu vedenie Schalke zvažuje a zajtra by sa k nej malo oficiálne vyjadriť.