Main Content

Ohlasy zahraničných médií na dramatický zápas Slovenska s Českom

nedeľa, 6. máj 2018 12:28 | Autor: TASR

Ohlasy zahraničných médií: Slovensko - Česko
Ohlasy zahraničných médií: Slovensko - Česko | zdroj: TASR

Ohlasy médií po sobotňajšom zápase medzi slovenskou a českou hokejovou reprezentáciou na MS v Dánsku, v ktorom vyhrali Česi 3:2 po predĺžení:

idnes.cz: "Hokejová reprezentácia si poriadne vydýchla. Na úvod majstrovstiev sveta zdolala s veľkou dávkou šťastia Slovensko 3:2. Vyrovnávajúci gól Martina Nečasa padol desať sekúnd pred koncom tretej tretiny pri hre bez brankára. Rozhodujúci gól zariadil debutant Dmitrij Jaškin."

cslh.cz: "Národný tím odohral na úvod MS nervydrásajúci duel. Česi nakoniec zápas proti Slovákom zvládli."

hokej.cz: "Boli na hrane a zdalo sa, že českí hokejisti nevyťažia z úvodnej bitky na šampionáte ani bod. Federálne derby dlho vyzeralo lepšie pre Slovákov, no v závere vyrovnal Martin Nečas. V predĺžení boli Česi jednoznačne aktívnejší a druhý bod zariadil Dmitrij Jaškin."

isport.blesk.cz: "Českí hokejisti vo svojom prvom zápase na MS zdolali Slovensko 3:2. Zverenci trénera Jozefa Jandača v zápase dvakrát prehrávali po góloch v oslabeniach, no Martin Nečas vyrovnal svojim prvým gólom v reprezentácii a v čase 62:09 rozhodol Dmitrij Jaškin."

iihf.com: "Jaškinov gól zabezpečil Čechom víťazstvo nad susedmi zo Slovenska. Slovenský brankár Marek Čiliak chytal výborne, pripísal si 39 úspešných zákrokov. Vyrovnávajúci gól od Martina Nečasa dostal iba desať sekúnd pred koncom."

nhl.com: "Dmitrij Jaškin rozhodol v tretej minúte predĺženia o víťazstve Čechov nad Slovenskom v zápase A-skupiny. Prvý výber Caroliny Hurricanes v drafte 2017 Martin Nečas vyrovnal desať sekúnd pred koncom tretej tretiny. Za Slovensko si pripísal gól a asistenciu obranca Edmontonu Oilers Andres Sekera."