Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (17.8.2011)

streda, 17. august 2011 20:01 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové klebety a špekulácie (17.8.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (17.8.2011) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Diego do Španielska?

Bývalý záložník Juvenstusu či Werderu Brémy Diego, ktorý naposledy pôsobil v nemeckom Wolfsbugu pravdepodobne zmení pôsobisko. O služby tohto Brazílčana totiž prejavilo záujem Atlético Madrid.

Vela na hosťovanie

Stredopoliar Arsenalu Carlos Vela odchádza na hosťovanie do španielskeho San Sebastianu. Kanonieri sa tak po odchodoch Clichyho, Ebouého a Fabregasa oslabili ešte viac.

Raul odmietol Blackburn

Včera sme vás informovali o záujme Blackburnu o španielskeho legendárneho kanoniera Raula zo Schalke. 33 ročný útočník, ktorý sa preslávil hlavne počas pôsobenia v Reale Madrid napokon zostáva v Schalke. Prekvapujúce je, že tento prestup stroskotal práve na Raulovi, ktorý prostredníctvom svojho agenta odkázal, že z bundesligoveho klubu nechce odísť a to napriek tomu, že momentálne nemá v základnej zostave vôbec isté miesto.

Wenger by bol ochotný utratiť aj 40 miliónov eur

,,Bez problémov zaplatim 30 či 40 miliónov libier, ale iba v prípade ak nájdem správneho hráča”. Dnes to vyhlásil tréner Arsenalu Arséne Wenger po tom ako bol naňho v posledných vyvíjaný čoraz väčší tlak v súvislosti s hľadaním vhodnej náhrady za odchádzajúceho Fabregasa a Nasriho. Ako je dobre známe Fabregas sa stal predvčerom platným hráčom Barcelony a Samir Nasri na 90% mužstvo Gunners opustí už v najblizších dňoch. ,,Nebojíme sa míńať peniaze, ked si myslíme, že je to správna voľba.” Zdá sa, že Wenger si robí podobnými vyhláseniami len alibi v prípade ak nenájde na trhu útočníka či stredopoliara, ktorý by zapadol do koncepcie londýnskeho veľkoklubu. 

Podľa Morattiho je Eto’o už hráčom Machačkaly

Hoci stále nevieme či sa Eto’o stane platným hráčom Machačkaly (nebola o tom doposiaľ zverejnená žiadna oficiálna správa) podľa prezidenta Interu Miláno je to vraj už hotová vec. Massimo Moratti totiž priznal, že ponuka ruskej Machačkaly na Samuela Eto´a sa jednoducho nedala odmietnuť. Ako je známe, tento ruský klub ponúkol Kamerunčanovi ročný plat 20 miliónov eur v čistom a Inter by vraj mal zaňho dostať ďalších 30 miliónov eur odstupné.