Main Content

Atlético našlo náhradu za Griezmanna: Na lane je Sergio Aguero!

sobota, 12. máj 2018 09:23 | Autor: Jakub Vaverka

Sergio Aguero
Sergio Aguero | zdroj: TASR

Atlético Madrid sa pomaly, ale isto pripravuje na to, že v letnom prestupovom období príde o francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna. Klubové vedenie pracuje na získaní nemenej kvalitného hráča.

Atlético Madrid robí všetko preto, aby si udržalo svojho hviezdneho útočníka Antoinea Griezmanna, ale momentálne je pravdepodobnejšie, že Francúz po konci prebiehajúceho ročníka Wanda Metropolitano definitívne opustí.

Z klubu je na odchode aj skúsený Fernando Torres a Rojiblancos nechcú ostať bez kvalitného zakončovateľa. Preto sa finalista Európskej ligy začal obzerať po možnostiach. Jednou z nich je argentínsky bombardér Sergio Aguero.

„Sergio Aguero by sa šokujúco mohol vrátiť do Atlética Madrid a nahradiť odchádzajúceho Griezmanna. 29-ročný útočník cíti, že v Manchestri nehrá primárnu úlohu odkedy prišiel Gabriel Jesus, a že kouč Guardiola dáva prednosť iným hráčom,“ píšu španielski novinári.

„Argentínčan by mohol skončiť v Manchestri už toto leto a zamieriť do Atlética, kde už v minulosti pôsobil. Rojiblancos potrebujú posilniť svoju útočnú formáciu,“ tvrdí denník ​Mundo Deportivo. Manažér Sky Blues Pep Guardiola prehlásil, že budúcnosť „Kuna“ v City je momentálne neistá, čo špekuláciám len nahráva.