Main Content

Zidane prehovoril o možnej spolupráci Ronalda s Neymarom: Pridal príklad z minulosti!

nedeľa, 13. máj 2018 10:08 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

O budúcnosti brazílskeho útočníka Neymara sa toho píše v poslednom období skutočne mnoho. Najdrahší hráč futbalovej histórie je vraj naklonený odchodu z kádra francúzskeho majstra Parížu Saint-Germain.

Samotný hráč je ohľadom svojich ďalších krokov zdržanlivý, prestupové fámy však presvedčivo komentoval prezident PSG. Najväčším favoritom na získanie bývalého bombardéra FC Barcelona má byť rival katalánskeho veľkoklubu Real Madrid. Merengues sa vraj zapojili do transferovej ságy o Neymara, ktorý by údajne mohol stáť finalistu Ligy majstrov nepredstaviteľných 260 miliónov eur.

K celej situácii sa vyjadril tréner Los Blancos Zinedine Zidane. „Neviem, či klub rokuje o príchode Neymara,“ začal pre denník ​Mundo Deportivo. „Neverím tomu. To, čo ma zaujíma je len prítomnosť. Do špekulácií sa nezapájam, to je pre iných. Musíme dobre zakončiť tento ročník, zvyšok môžeme riešiť potom.“

„V klube budú zmeny, to je isté. Teraz nad tým ale neuvažujem,“ prehlásil populárny francúzsky kouč. Lodivod Realu dostal taktiež otázku, či by bolo reálne, aby v jednom útoku hrali Cristiano Ronaldo a Neymar. „Dobrí hráči sú vždy kompatibilní. Ľudia hovorili, že som si nerozumel s Yourim Djorkaeffom. Bola to blbosť! Spoločne sme vyhrali majstrovstvá sveta.“

„Na ihrisku si skvelí futbalisti spolu rozumejú, mimo ihrisko ťažko povedať. Priamo v zápase je ale chémia jednoznačná,“ zakončil jeden z najuznávanejších manažérov posledných rokov.  Pre Real Madrid má v tejto sezóne zmysel už iba jeden zápas – finále Ligy majstrov proti Liverpoolu FC, ktoré je na programe 26.mája.