Main Content

Prečo sa Ronaldo po góle chytal za bradu? Zrejme išlo o odkaz Messimu

nedeľa, 17. jún 2018 13:03 | Autor: Martin Gregor

Cristiano Ronaldo v zápase so Španielskom  (3-3) potvrdil svoju extratriedu tromi gólmi. Okrem iného však zaujal aj gestom, ktoré urobil po prvom presnom zásahu.

Šance Cristiana Ronalda na zisk ďalšej Zlatej lopty po zápase so Španielskom opäť stúpli a gesto, ktoré urobil po prvom góle zrejme nepriamo súvisí práve s témou, kto je najlepší futbalista na svete.

33-ročný fenomenálny portugalský útočník síce nevysvetlil, prečo sa po tradičnom výkriku “SIII” niekoľkokrát výrazne pretrel po brade, no pravdepodobne to súvisí s Lionelom Messim a jeho reklamou pre spoločnosť Adidas.

Argentínčan v danej reklame vystupuje s kozou, pričom anglický preklad kozy je “GOAT”, čo je zároveň Messiho prezývka. Ide však o dvojzmysel – GOAT je totiž skratkou výrazu “Greatest of All Time”, čiže “najlepší v všetkých čias”, respektíve “najlepší v histórii”.

Ronaldo teda gestom, ktoré pripomínalo chytanie “kozej briadky”, zrejme reagoval práve na túto kampaň, čím chcel odkázať, že najlepší v histórii nie je Messi, ale práve on.