Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (24.8.2011)

streda, 24. august 2011 19:08 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (24.8.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (24.8.2011) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Samir Nasri za 25 miliónov libier

Samir Sasri dnes spečatil svoj prestup do Manchestru City, po tom ako sa úspešne podrobil lekárskej previerke. Francúzsky stredopoliar bude hráčom manchesterského veľkoklubu minimálne v najbližších štyroch sezónach. Londýnsky Arsenal zaňho zinkasoval 25 miliónov libier.

Forlán by mohol nahradiť Eto’a


Hviezda minuloročných majstrovstiev sveta vo futbale Diego Forlán zrejme nahradí odchádzajúceho Samuela Eto’a v mužstve Interu Miláno. Športový riaditeľ talianskeho tímu Marco Branca v rozhovore pre denník Gazetta dello Sport prezradil, že Inter sa už s Atléticom dohodol na podmienkach prestupu s Atléticom Madrid. Uruguajec by mal vyjsť pokladnicu Nerazurri podľa odhadov odborníkov na 5 miliónov eur (za Eto’a dostali mimochodom 27 miliónov).

Inter odmietol ponuku za Milita


Diego Milito zostáva aj naďalej hráčom Interu Miláno. Taliansky klub dnes prostredníctvom novinárov oznámil, že odmietol ponuku francúzskeho Paris Saint Germain za tohto argentínskeho útočníka.

Adebayor blízko k prestupu do Tottenhamu


Emmanuel Adebayor sa priblížil k prestupu do Tottenhamu. Reprezentant Toga dnes pricestoval do Londýna, aby sa v centrále Hotspur podrobil obligátnej lekárskej prehliadke, po ktorej by mal nasledovať podpis novej zmluvy.

Sanca Crúz na odchode z Manchestru City


Už dlhšiu dobu je známe, že Roque Santa Cruz hľadá nového zamestnávateľa po tom ako tréner “Citizens” Roberto Mancini vyhlásil, že na súpiske nemá preňho miesto. Paraguajský útočník by podľa posledných dohadov mohol zamieriť do Španielska, kde majú o jeho služby záujem nováčikovia Betis a Vallecano.

O Kucku sa rozpútal boj!


Slovenský reprezentant Juraj Kucka je v kurze! Ako náhle včera talianske média priniesli informáciu o ponuke Manchestru City vo výške 12 miliónov eur vedenie Interu Miláno reagovalo  a súčasnému zamestnávateľovi slovenského defenzívneho stredopoliara FC Janov zaslalo vlastnú vynovenú ponuku. Za Kucku sú podľa médií ochotný poslať do Janova dvojicu Emiliano Viviano, Marco Davide Faraoni plus bližšie nešpecifikovanú sumu.