Main Content

AS Rím oznámil príchod hviezdnej posily z PSG!

utorok, 26. jún 2018 12:55 | Autor: Timotej Gašper

AS Rím - posila z PSG
AS Rím - posila z PSG | zdroj: TASR

Rímsky klub chce útočiť na najvyššie priečky a včera oznámil príchod ďalšej zvučnej posily.

Aj keď sa prestupové leto ešte ani poriadne nezačalo, bronzový celok z minuloročnej sezóny Serie A neberie nič na ľahkú váhu a už teraz privádza posily vo veľkom. Do večného mesta sa za posledné dni dostali Ivan Marcano, Ante Čorič, Bryan Cristante či Justin Kuivert a klub taktiež uplatnil opcie na kúpu Patrika Schicka a G.Defrela.

Len včera vo večerných hodinách oznámil rímsky celok príchod ďalšej hviezdy, ktorou sa stal Javier Pastore. 29-ročný argentínsky futbalista bol od roku 2011 hráčom Parížu Saint-Germain, za ktorý odohral spolu 269 zápasov s bilanciou 45 gólov a 62 asistencií. Ako jeden z najväčších talentov bol oporou PSG, no neskôr ho na kraj odsúvali zvučnejšie posily. Ofenzívny univerál nastupoval primárne v zálohe, no cudzia mu nie je ani hra na krídle.

Pastore už má skúsenosti zo Serie A, keďže Paríž ho kúpil práve z Palerma, kde za dva roky odohral 82 stretnutí. V priebehu dnešného dňa by mal Javier absolvovať v AS Rím zdravotnú prehliadku a dotiahnuť formality, aby sa mohol sfinalizovať ďalší výrazný prestup, ktorý bude Rimanov stáť 20 miliónov eur.