Main Content

Real Madrid chce hviezdu prebiehajúcich MS

streda, 27. jún 2018 16:21 | Autor: Timotej Gašper

Julen Lopetegui a Florentino Perez
Julen Lopetegui a Florentino Perez | zdroj: TASR

Španielske médiá prišli dnes ráno so správou, podľa ktorej chce Real Madrid podpísať hráča, ktorému sa na MS v Rusku mimoriadne darí.

Španielsky plátok AS tvrdí, že vedenie "Pusiniek" má načať rokovania ohľadom zisku kolumbijského reprezentanta, Juana Quintera. Ofenzívny univerzál je od roku 2013 kmeňovým hráčom FC Porto, no aktuálne trávi celý kalendárny rok 2018 na hosťovaní v argentínskom River Plate. 25-ročný Quintero síce na klubovej úrovni nenaplnil dostatočne svoj potenciál, no doterajšia forma na prebiehajúcom Mundiale mu podľa AS môže priniesť životný prestup.

Dovedna autor 1 gólu a 1 asistencie odohral v najcennejšom drese v dvoch zápasoch 132 minút a výraznou mierou sa podieľal na obnovení postupových šancí pre Kolumbiu. Ak sa bude Juanovi dariť aj naďalej, Real môže po dohode s River Plate aj Portom rodáka z Medellínu odkúpiť za približne 5 miliónov eur. Quintero sa naozaj ukazuje v perfektnom svete a aj keby ho neangažoval Real Madrid, určite po ňom siahne iný prestížny klub.