Main Content

Real Madrid pripravuje na novú posilu 155 miliónov eur

nedeľa, 8. júl 2018 10:11 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: YouTube

Biely Balet sa pomaly, ale isto vyrovnáva s tým, že zrejme príde o Cristiana Ronalda. Získané peniaze sú Merengues pripravení investovať. Plán je jasný - je potrebné omladiť stredovú formáciu.

Real Madrid vyhral v posledných troch rokoch Ligu majstrov trikrát a zapísal sa zlatými písmenami do histórie futbalu. Prezident Bieleho Baletu Florentino Perez ale veľmi dobre vie, že úspech je náročnejšie zopakovať ako dosiahnuť, preto hľadí dopredu. Merengues potrebujú novú krv a to si tento stavebný magnát uvedomuje.

V stredovej formácii Pusiniek kraľujú Luka Modrič, Toni Kroos či Casemiro. Tretí menovaný má to najlepšie stále pred sebou, prví dvaja pomaly, ale isto starnú a klub sa musí pripraviť na nasledujúce sezóny. To je jeden z dôvodov, prečo úradujúci víťaz Champions League hľadá novú tvár do stredu poľa.

Sergej Milinkovič - Savič
Sergej Milinkovič - Savič | zdroj: TASR

„Gigant La Ligy Real Madrid začal rokovania s agentom hviezdy Lazia Rím Sergejom Milinkovičom – Savičom. Biely Balet je pripravený do tohto hráča investovať 155 miliónov eur,“ informovali talianske noviny Corriere dello Sport. Nie je tajomstvom, že SMS patrí medzi najžiadanejších hráčov na súčasnom futbalovom trhu.

„Los Blancos mali hráčovmu agentovi, ktorým je bývalý útočník Chelsea Mateja Kežman, dokonca ponúknuť konkrétnu podobu kontraktu,“ tvrdia talianske zdroje. 23-ročný reprezentant Srbska, ktorý sa vo veľmi dobrom svetle ukázal na MS 2018 v Rusku pravdepodobne toto leto dres zmení. Lazio ráta s tým, že o Milinkoviča – Saviča príde, chce preto na jeho odchode zarobiť čo najviac.