Main Content

Tip dňa (30.8.): US Open: Davydenko - Dodig

utorok, 30. august 2011 14:19 | Autor: Matúš Lazový

Tip dňa (30.8.): US Open: Davydenko - Dodig
Tip dňa (30.8.): US Open: Davydenko - Dodig | zdroj: Matúš Lazový pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám dnešný diel populárnej rubriky "Tip dňa na váš tiket". Budeme vďační, keď vyjadríte váš názor v diskusií pod článkom. Tipujúcim držíme palce!

US Open – 1. kolo
Davydenko (Rusko) – Dodig (Chorvátsko)
Začiatok zápasu – 17.00

V prvom kole posledného tohtoročného grandslamu sa stretne Rus Nikolaj Davydenko s chorvátskym tenistom Ivanom Dodigom. Davydenko, ktorý tento rok oslávil 30 rokov, už ani zďaleka nie je to čo kedysi a momentálne žije len z predošlých úspechov. V rebríčku  sa prepadol na 39-te miesto, a druhým kolom niektorého z turnajov ATP neprešiel už nejaký ten piatok. Jeho momentálna forma, a najmä hrozný servis, nie sú hodné dôvery pred dnešným stretnutím prvého kola.

Davydenkov o štyri roky mladší protivník, 33. hráč svetového rebríčka, Ivan Dodig, prežíva jednu z najvydarenejších sezón. Zaznamenal postup v rankingu, a čo ho môže tešiť najviac, je výborne načasovaná forma na US Open. Za zmienku stojí hlavne výkon v kanadskom Montreale (rovnaký povrch ako tu) spred troch týždňov, keď vyradil v prvom kole Chardyho, v druhom dokonca Nadala, no bohužiaľ súboj so Španielom ho vyčerpal, čo využil v treťom kole Srb Tipsarevič. Výborná forma, skvelý servis a najmä dostatok sebavedomia po skvelých tohtosezónnych výsledkoch robia pre mňa Dodiga víťaza  tohto duelu. Veľa šťastia!

Tip - víťazstvo Dodiga – kurz okolo 2.25 stredné stávky