Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (3.8.): Modric, Vidal, Higuain, Bonucci či Sarri

piatok, 3. august 2018 08:24 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Modric
Luka Modric | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Vidal do Barcelony
Už dnes by mal byť oficiálne potvrdený prestup Artura Vidala z Bayernu Mníchov do FC Barcelona. Podľa zdrojov zo Španielska by zaňho mali Katalánci zaplatiť maximálne 20 miliónov eur, kým tie nemecké hovoria o čiastke 28 miliónov eur. Vidal by mal s Kataláncami podpísať trojročný kontrakt. 

Sarri má jasno
Daily Mail informuje, že tréner Chelsea Maurizio Sarri je pripravený jednoznačne povedať Edenovi Hazardovi a Thibautovi Courtoisovi, že na prestup inam môžu zabudnúť, a že v nasledujúcom ročníku budú súčasťou The Blues.

Modrič za 750M
Prezident Realu Madrid Florentino Perez odpovedal na špekulácie spojené s Lukom Modrič. Chorvát údajne môže v pokoji odísť zo španielskej metropoly, ale klub, ktorý má oňho záujem si musí pripraviť minimálne 750 miliónov eur. Inak povedané odchod Modriča z Realu Madrid je prakticky vylúčený. 

United bojujú
Goal.com tvrdí, že Manchester United v týchto dňoch bojuje o služby anglického reprezentanta Harryho Maguirea, ktorý zažil skvelý šampionát v Rusku a kvalitný ročník v drese Leicestru City. Foxes chcú na jeho odchode zarobiť čo najviac.

Higuaín a Bonucci menia dresy
Včera sa zrealizoval ďalší veľký prestup tohto leta. Na ročné hosťovanie do AC Miláno mieri Gonzalo Higuaín, ktorého dopĺňa aj ďalší hráč Juventusu stopér 
Mattia Caldara . Opačným smerom ide Leonardo Bonucci, ktorý sa tak vracia do známeho prostredia. Viac sa o tejto téme a píšeme v tomto článku

Rýchle správy:

PSG: Paríž Saint-Germain sleduje situáciu okolo obrancu Marcosa Roja z Manchestru United. (The Sun)

CHELSEA: Brankár Chelsea Thibaut Courtois by mal ostať v Londýne aj v nasledujúcej sezóne. (Daily Express)

TOTTENHAM: Podľa aktuálnych situácií nepríde Tottenham o ospevovaného obrancu Tobyho Alderweirelda. (Daily Mirror)

DORTMUND: Borussia Dortmund lanári útočníka Kevina Gameira z Atlética Madrid. (Marca)