Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (12.8.): Thiago, Rakitič, Ronaldo či SMS

nedeľa, 12. august 2018 07:20 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bolo to jednoduché

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo prehlásil, že odísť z Realu Madrid a dohodnúť sa s Juventusom Turín bolo preňho jednoduchšie, ako by sa mohlo zdať. Rodák z ostrova Madeira mal jednoducho chuť skúsiť v kariére niečo nové.

Thiago do Realu Madrid

Onda Cero píše, že Real Madrid sa dohodol s Bayernom Mníchov na prestupe španielskeho stredopoliara Thiaga Alcantaru. Predstavitelia Bavorov však viackrát deklarovali, že svoju hviezdu zo stredu poľa predať nechcú.

Rakitič do Nemecka?

Podľa Mundo Deportivo by mohol chorvátsky stredopoliar Ivan Rakitič v tomto prestupovom období opustiť Barcelonu a zamieriť do nemeckej Bundesligy, kde v minulosti pôsobil v drese Schalke 04. Veľký interes o jeho služby má Bayern Mníchov.

Bitka o SMS

Španielsky denník Marca hlása, že Bayern Mníchov a Real Madrid budú bojovať o srbského stredopoliara Sergeja Milinkoviča – Saviča, ktorý je stále hráčom Lazia Rím. Orly sú ochotné svojho ťahúňa predať, ale chcú na jeho prestupe zarobiť viac ako 120 miliónov eur.

Rýchle správy:

LIVERPOOL: Tréner Jurgen Klopp je spokojný s letným prestupovým obdobím. (Goal.com)

REAL MADRID: Luka Modrič by chcel stále opustiť Real a prestúpiť do Interu. (Calciomercato)

BARCELONA: Barcelona sa nikdy reálne nezaujímala o Paula Pogbu z Manchestru United. (Marca)

INTER MILÁNO: Inter Miláno je blízko Keitu Baldého z AS Monako. (Di Marzio)