Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (22.8.): Pogba nechce zostať na Old Trafforde

streda, 22. august 2018 11:17 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pogba chce odísť

Agent hviezdneho stredopoliara Paula Pogbu Mino Raiola na sociálnych sieťach informoval, že Manchester United urobí najlepšie, keď nechá jeho klienta odísť. Pogba podľa The Sun už nemá záujem pokračovať vo svojej kariére na Old Trafford.

Alonsova nová zmluva
Vedenie Chelsea podľa Daily Mail chystá novú zmluvu pre španielskeho krajného obrancu Marcosa Alonsa. Dôvodom sú dlhodobé kvalitné výkony tohto beka, pričom o jeho služby začínajú mať záujem španielske veľkokluby ako Real Madrid či Atlético.

Martial bude bojovať
Francúzsky útočník Anthony Martial vraj už nemá v úmysle opustiť Manchester United. Práve naopak, denník The Sun informuje, že reprezentant Les Bleus je pripravený bojovať o svoje miesto v tíme portugalského trénera Josého Mourinha.

Kanté nikam neodíde
Informácie o tom, že by mal N´Golo Kanté odísť z Chelsea sú podľa všetkého nepravdivé. Le 10 Sport tvrdí, že francúzsky majster sveta z Ruska je plne odhodlaný ostať na londýnskom Stamford Bridge aj v nasledujúcich sezónach.

Rýchle správy:

EVERTON: Everton nepredá Ademolu Lookmana za menej ako 28 miliónov libier. (The Sun)

MANCHESTER CITY: Barcelonského brankára Jaspera Cillessena sleduje Manchester City. (Daily Express)

REAL MADRID: Real Madrid nebojuje o valencijského útočníka Rodriga. (Marca)

WEST HAM: Talentovaný Reece Oxford odíde z West Hamu na ďalšie hosťovanie. (Daily Mail)

AC MILÁNO: AC Miláno chce získať Adriena Rabiota z PSG. (Le 10 Sport)