Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (30.8.): Stanislav Lobotka na lane PSG!

štvrtok, 30. august 2018 09:10 | Autor: Jakub Vaverka

Stanislav Lobotka
Stanislav Lobotka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Záujem o Lobotku
Zdroj menom Goal France píše, že zástupcovia Stanislava Lobotku absolvovali stretnutie s Parížom Saint-Germain, na ktorom sa preberal možný prestup slovenského reprezentanta. Záložník Celty Vigo je v hľadáčiku PSG už niekoľko týždňov, Parížania ale musia konať, pretože prestupové obdobie je na svojom úplnom konci.

Mariano sa vrátil do Realu Madrid

Real Madrid získal vytúženého útočníka. Do španielskej metropoly sa vracia Mariano Diaz, ktorého Biely Balet predal do Lyonu. Mariano by mal zaplátať dieru po Cristianovi Ronaldovi, ktorý pred niekoľkými týždňami odišiel do Juventusu Turín.

Chelsea nezískala Nabila Fekira

Prezident francúzskeho Olympiqueu Lyon Jean Michael Aulas verejne prehlásil, že londýnska Chelsea mohla v letnom prestupovom období získať francúzskeho reprezentanta Nabila Fekira, ale Modrí sa nakoniec rozhodli z rodiacej sa dohody vycúvať.

City v boji o Rubena Navasa?

Manchester City sa pokúsi v januárovom prestupovom období získať portugalského záložníka Rubena Nevesa z konkurenčného Wolverhamptonu Wandereres. Citizens sa ale boja, že ich transferovú snahu zmarí rival z Manchestru United.

Rýchle správy:

PSG: PSG má v hľadáčiku Renata Sanchesa z Bayernu Mníchov. (GGFN)

PSG: PSG sleduje obrancu Juana Bernata z Bayernu Mníchov. (Sky Sports)

LIVERPOOL: Liverpool očakáva, že útočník Divock Origi odíde. (Liverpool Echo)

MANCHESTER UNITED: Anthony Martial podpíše nový kontrakt v United. (The Times)