Main Content

La Liga novinky (31.8.): Prestup Lobotku je stále v hre

piatok, 31. august 2018 10:26 | Autor: Martin Gregor

Stanislav Lobotka, Lionel Messi
Stanislav Lobotka, Lionel Messi | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.


BARCELONA: Katalánci si v skupinovej fáze Ligy majstrov zahrajú v A skupine, v ktorej si zmerajú sily s Tottenhamom, Interom Miláno a Eindhovenom.

BARCELONA: Vedenie Barcelony pozorne sleduje Hirvinga Lozana, mexického útočníka z PSV Eindhoven.

REAL MADRID: Pusinky boli vyžrebované do G-skupiny Ligy majstrov. V nej začnú svoju cestu za štvrtou obhajobou ušatej trofeje súbojmi s AS Rím, CSKA Moskva a Viktoriou Plzeň.

REAL MADRID: Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos o žrebe Ligy majstrov:  "Liga majstrov je vždy špeciálna súťaž. V uplynulej sezóne sme dokázali obhájiť titul, tri v rade, prečo nie aj štyri? Musíte snívať ďalej, mieriť vysoko a veriť v tím."

REAL MADRID: Podobne ako Barcelona, aj Biely Balet poškuľuje po službách mexického útočníka Lozana.

VALENCIA: Netopieri z Valencie si v Lige majstrov zmerajú v základnej skupine H sily s výbermi Juventusu, Manchestru United a Young Boys Bern.

ATLETICO MADRID: Zverenci Diega Simeoneho boli v Lige majstrov vyžrebovaní do A-skupiny. Ich súpermi budú Borussia Dortmund, AS Monaco a FC Bruggy.

ATLETICO MADRID: Podľa plátku AS sa púkúsi Atletico Madrid získať z Fiorentiny Giovanniho Simeoneho, syna kormidelníka Los Colchoneros Diega Simeoneho.

SEVILLA: V španielskej Seville absolvuje lekársku prehliadku Quincy Promes zo Spartaku Moskva. Čoskoro by sa mal uzavrieť jeho prestup.

REAL SOCIEDAD: Na ročné hosťovanie prichádza z Evertonu Sandro Ramirez.

CELTA VIGO: Aj v posledný deň prestupového obdobia je stále v hre odchod Stanislava Lobotku do PSG. Súčasťou plánu PSG na jeho získanie je aj predbežná dohoda o odchode Giovaniho Lo Celsa na hosťovanie do Realu Sociedad, čim by sa pre 23-ročného slovenského reprezentanta uvoľnilo v Paríži miesto.