Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (1.9.): Pogba spájaný s Juventusom

sobota, 1. september 2018 10:20 | Autor: Martin Gregor

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je aj po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zimný návrat Pogbu do Juventusu?
Paul Pogba napokon z Manchestru United napriek všetkým rôznym špekuláciám neodišiel. Tuttosport však hneď po konci letného prestupového obdobia uviedol, že odchod francúzskeho stredopoliara z Old Traffordu je stále v hre. Juventus Turín, ktorý ho predal do Manchestru United za 105 miliónov eur, by ho mohol vykúpiť naspäť už v zimnom prestupovom období.

Lobotka ostáva v Celte
Odchod Stanislava Lobotku do Parížu st. Germain sa zdal byť ešte v posledný deň prestupového obdobia stále reálny, no kluby sa napokon nedohodli na podmienkach celého transferu. Zahraničné média referujú, že španielsky celok chcel za nášho reprezentanta viac, než boli ochotní Parížania investovať.

Martial a Manchester United
Anthony Martial napriek všetkým dohadom napokon zostal v Manchestri United. Červení Diabli by si dokonca radi udržali jeho služby dlhodobo a preto mu ponúkajú predĺženie zmluvy na 5 rokov. Francúzsky talent má podľa médií zlý vzťah s trénerom Josém Mourinhom a nedávno sa mal nechať počuť, že by na Old Trafforde veľmi rád zostal v prípade, ak by Mourinho v klube skončil.

Rýchle správy

WERDER:Novou posilou Werderu Brémy sa stal Nuri Sahin, ktorý prichádza z konkurenčného Dortmundu.

PSG: Parížania získali Juana Bernata z Bayernu Mníchov. Prestupová suma je 15 miliónov eur.

REAL MADRID:Portugalský obranca Fabio Coentrao napokon neostáva v Reale Madrid. Na ročné hosťovanie ho získal portugalský klub Rio Ave.

FENERBAHCE: Turecký veľkoklub kúpil za 4 milióny eur z Gremia 22-ročného brazílskeho útočníka Jailsona.

LILLE: Na ročné hosťovanie prichádza do Lille z anglického Fulhamu portugalský útočník Rui Fonte.

NEAPOL: SSC sa chystá predĺžiť zmluvu s Kalidou Koulibalym. Nový kontrakt by mu mal priniesť 3,5 milióna eur za sezónu s platnosťou do roku 2023.

PORTIMONENSE:Portugalský klub získal zaujímavú posilu v podobe kolumbijského útočníka Jacksona Martineza, ktorý v minulosti žiaril v drese FC Porto. Martinez sa tak po pôsobení v čínskom Guangzhou FC vracia do Európy.

LEICESTER: Anglický klub predĺžil zmluvu s dánskym brankárom Kasperom Schmeichelom o ďalších 5 sezón.

AS MONACO: Lacina Traore už nie je hráčom PSG. Klub sa s hráčom dohodol na rozviazaní zmluvy.