Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (3.9.): Mohol Manchester United kúpiť Ronalda?

pondelok, 3. september 2018 12:18 | Autor: Martin Gregor

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: Instagram Juventus Turín

Špekulácií zo sveta futbalu je aj po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho vraj nechcel Ronalda
Podľa informácií Daily Mail bola v lete v hre možnosť prestupu Cristiana Ronalda do Manchestru United. Senzačný návrat na Old Trafford ale zmaril kormidelník Red Devils José Mourinho. Tomu sa vraj zdala požadovaná suma za Ronalda 90 miliónov libier pridrahá a túto čiastku chcel radšej využiť na posilnenie defenzívy.

Yaya Toure po 12 rokoch v Turecku
Skúsený stredopoliar Yaya Toure sa po 12 rokoch vrátil do Olympiakosu Pireus, ktorý si podľa vlastných slov vybral z viacerých ponúk. Toure očakáva, že po návrate do Grécka sa dočká zisku viacerých trofejí.

Hazard sa rozhodol správne
Eden Hazard mohol v lete opustiť Chelsea, pričom sa najviac hovorilo o jeho možnom odchode do Realu Madrid. Belgická hviezda je napokon rada, že zostala na Stamford Bridge. Vyhovuje mu totiž herný štýl, ktorý praktizuje nový kormidelník Maurizio Sarri, ktorý prišiel z Neapola.

Rýchle správy

AS MONACO: Lacina Traore končí v AS Monaco. Nový angažmán si našiel v Levski Sofia.

GLASGOW RANGERS: Steven Gerrard by rád priviedol ešte jednu posilu. Mohol by sa ňou stať Gareth McAuley, ktorý sa po odchode z WBA stal voľným hráčom.

NEAPOL: Kalidou Koulibaly sa dohodol s Neapolom na novej zmluve do konca sezóny 2022/23.

STADE RENNES: Novou posilou Stade Rennes sa stal bývalý francúzsky reprezentant Hatem Ben Arfa.

TOTTNEHAM: Mousa Dembelé môže v zime odísť z Tottenhamu do Číny. Klub mu nebude brániť.