Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (4.9.): Ronaldo sa vracia do Španielska

utorok, 4. september 2018 16:31 | Autor: Martin Gregor

Brazílčan Ronaldo
Brazílčan Ronaldo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je aj po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ronaldo sa vracia do Španielska
Brazílsky Ronaldo kúpil 51% podiel v španielskom Valladolide, kde bude zastávať pozíciu prezidenta klubu. Vrátil sa tak do známeho prostredia, keďže v Španielsku úspešne pôsobil ako hráč v dresoch Barcelony a Realu Madrid.

Nová zmluva pre Garciu?
Výborný vstup do novej sezóny Premier League má za sebou Watford, ktorý vyhral všetky štyri úvodné kolá. Vedenie klubu chce za to odmeniť trénera Javiho Graciu, ktorému pripravuje novú vylepšenú zmluvu.

Henderson má novú zmluvu
Jordan Henderson sa dohodol s Liverpoolom na predĺžení súčasnej zmluvy, ktorá mala platnosť do konca sezóny 2019/2020. Hráč ani klub však podmienky kontraktu a teda ani to, kedy končí, neuviedli.

Rýchle správy

AS MONACO: Kniežatá naďalej čakajú na príchod ruského reprezentanta Aleksandra Golovina, ktorého kúpili z CSKA Moskva za 30 miliónov eur. Golovin sa naďalej pripravuje len individuálne.

SIVASSPOR: Ruský obranca Vitalij Djakov ukončil zmluvu v Sivasspore a stal sa voľným hráčom.EGYPT: Novým asistentom trénera v reprezentácii Egypta bude Míchel Salgado, ktorý kedysi hrával za Real Madrid.

VILLARREAL: Manuel Iturra si aj v tejto sezóne zahrá španielsku najvyššiu súťaž. V minulej sezóne síce s Malagou vypadol, no teraz s ňou rozviazal zmluvu a upísal sa ako voľný hráč Villarrealu.