Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (5.9.): Veľká výmena medzi Realom a Juventusom?

streda, 5. september 2018 13:15 | Autor: Martin Gregor

Marcelo
Marcelo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je aj po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Marcelo v centre pozornosti Juventusu Turín
Opäť sa špekuluje o možnosti prestupiu Marcela do Juventusu Turín, kde by sa znovu stal spoluhráčom svojho veľkého kamaráta Cristiana Ronalda. Podľa talianskych médií by súčasťou januárového transferu mohla byť výmena za Alexa Sandra. Problémom však je, že prípadný zimný prestup by znamenal stopku pre Marcela aj Sandra v jarnej časti Ligy majstrov.

Immobileho čaká nová zmluva
Ciro Immobile by mal už budúci týždeň podpísať s Laziom novú zmluvu s platnosťou do dokonca sezóny 2022/2023. Taliansky útočník, ktorý zatiaľ nastúpil za Lazio na 91 stretnutí, v ktorých strelil 68 gólov, by mal zarobiť za jednu sezónu po zdanení 3,2 milióna eur.

Herrera chce zostať na Old Trafforde
Ander Herrera by rád pokračoval aj po tejto sezóne v Manchestri United. Španielskemu záložníkovi končí potomto ročníku na Old Trafforde zmluva, no jeho agenti už začali rokovania s predstaviteľmi Red Devils v súvislosti s novou.

Pavard poprel dohodu s Bayernom
Francúzsky majster sveta Benjamin Pavard zo Stuttgartu poprel letné fámy médií, podľa ktorých sa dohodol s Bayernom Mníchov na zmluve, ktorá by mala nadobudnúť platnosť v ročníku 2019/2020. Pavard tvrdí, že s Bayernom v žiadnom prípade nič nepodpísal.

Rýchle správy

ARSENAL: Francúzsky obranca Laurent Koscielny uvažoval, že odíde z Arsenalu, pričom dostal ponuky z Číny a Francúzska. Koscielny chcel odísť najmä z dôvodu, že u Gunners skončil jeho krajan Arséne Wenger.

KAMERUN: Asistentom Clarencea Seedorfa bude na lavičke Kamerunu Jean-Alain Boumson.

AC MILÁNO & LAMIA: Hachim Mastour už nie je hráčom Rossonerri. Štastie vyskúša v gréckej Lamii.

FC PORTO: Útočník André Pereira predĺžil zmluvu s Portom do roku 2021.