Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (7.9.): Chystá sa šokujúci prestup Ibrahimoviča?

piatok, 7. september 2018 12:03 | Autor: Martin Gregor

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je aj po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ďalší prestup Ibrahimoviča?
Zlatan Ibrahimovič, ktorý v marci posilnil americký tím LA Galaxy a v 21 doterajších zápasoch strelil 16 gólov, je opäť témou prestupových špekulácií. 36-ročný švédsky kanonier je totiž spájaný s egyptským klubom Pyramids FC, ktorý vlastní miliardár šejk Turki al-Sheikh. Peniaze vraj nie sú problém.

Maradona opäť trénerom
Kontrovetzný Diego Maradona sa opäť stane trénerom, tentokrát druholigového klubu z Mexika  Dorados de Sinaloa. Slávny Argentínčan popri tom zostáva aj vo funkcii prezidenta bieloruského klubu Dinamo Brest.

Klopp varuje hráčov
Jurgen Klopp od svojich zverencov v Liverpoole vyžaduje, aby ovládal angličtinu. Tí, ktorí sa ju nenaučia, dokonca riskujú, že ich klub predá. Týkať by sa to mohlo napríklad Nabyho Keitu alebo Fabinha. Naopak brazílsky brankár Alisson, ktorý prišiel na Anfield Road len nedávno, má angličtinu na dostatočnej úrovni, čo si Klopp pochvaľuje.

Marchisio sa predstaví fanúšikom Zenitu
Claudio Marchisio bude napokon hrávať ruskú najvyššiu súťaž. Taliansky záložník, ktorý dlhé roky patril k oporám Juventusu Turín, si ako nové pôsobisko zvolil Zenit Petrohrad.

De Jonga chce aj AS Rím
Vedenie rímskeho AS sa zaujíma o služby veľkého talentu Ajaxu Amsterdam Frankieho de Jonga. 21-ročný záložník bol v lete spájaný s možným prestupom do Barcelony. Jeho cena sa odhaduje až na 50 miliónov eur.

Rýchle správy

SEVILLA: Španielsky klub by mohol posilniť nemecký obranca Serdar Tasci, ktorý ukončil svoje pôsobenie v Spartaku Moskva a je voľným hráčom.

MANCHESTER CITY: Cityzens vyhrali súboj o služby 16-ročného brankára írskeho Shamrocku Rovers Gavina Bazunu, o ktorého služby usiloval aj Tottenham.