Main Content

La Liga novinky (8.9.): Rekordné príjmy Realu Madrid

sobota, 8. september 2018 13:56 | Autor: Martin Gregor

Julen Lopetegui a Florentino Perez
Julen Lopetegui a Florentino Perez | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Príjmy Realu Madrid v minulej sezóne dosiahli 750 miliónov eur. Išlo o najväčší obrat v 18-ročnej histórii Bieleho baletu pod vedením Florentina Peréza.

CELTA VIGO: Španielsky celok Celta Vigo, v ktorom pôsobí aj náš Stanislav Lobotka, už môže počítať so službami Mathiasa Jensena, mladého záložníka, ktorý si po letnom príchode z dánskeho Nordsjaellandu privodil svalové zranenie.

CELTA VIGO: Srbský záložník Nemanja Radoja zostáva minimálne do januára hráčom Celty Vigo. Klubu sa nepodarilo dotiahnuť jeho očakávaný prestup.

BARCELONA: Arturo Vidal poprel správy o tom, že si na tréningu čilskej reprezentácie poranil koleno, ktoré mal nedávno operované. Dôvodom jeho absencie na tréningu bola údajne únava po náročnej ceste.

ATLETICO MADRID: Útočník Nikola Kalinič si poranil členok na poslednom tréningu Atletica Madrid. Zatiaľ nie je známe o aké vážne zranenie ide.