Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (11.9.): Mourinho, Zidane, Ozil, Alba či Chelsea

utorok, 11. september 2018 13:11 | Autor: Martin Gregor

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je aj po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zidane na Old Trafford
Zinedine Zidane sa po úspešnom ťažení v Reale Madrid opäť plánuje vrátiť k trénerskému kormidlu, pričom podľa najnovších špekulácií by jeho nohy mali nabrať smer Anglicko, konkrétne Manchester United. Na Old Trafforde nie sú spokojní s tým, s akými výsledkami a hrou sa prezentujú Červení Diabli pod vedením Josého Mourinha a dúfajú, že Zidane by dokázal s klubom dosiahnuť podobné úspechy, ako v Madride. Viac o tejto téme píšeme v osobitnom článku.

Jarolím končí u českej reprezentácie
Vedenie českého futbalu sa rozhodlo prepustiť Karela Jarolíma z funkcie hlavného trénera českej seniorskej reprezentácie. Dôvodom sú neuspokojivé výsledky našich západných susedov, ktoré podčiarkli prehra s Ukrajinou v Lige národov a včerajšia devastujúca prehra s Ruskom 5:1, ktorá je najvyššou prehrou v histórii českého futbalu.

Barca potrebuje posily do obrany
V hľadáčiku Kataláncov sú Nacho Montreal a Albert Moreno, ktorí by mohli sekundovať za Jordiho Albu. Viac o tom píšeme v tomto článku.  

Leivu chcú v Laziu aj v budúcnosti
Vedenie Lazia Rím ponúklo brazílskemu záložníkovi Lucasovi Leivovi novú zmluvu. Tá súčasná mu končí po budúcej sezóne. Vedenie talianskeho klubu sa okrem toho nebráni ani myšlienke, že by Leiva po ukončení kariéry pracoval v tímovom manažmente.

Mesut Ozil do Turecka?
Nemecký špílmacher Mesut Ozil, ktorý dlhodobo patrí k hlavným oporám Arsenalu Londýn, sa ocitol v hľadáčiku tureckého veľkoklubu Fenerbahce Istanbul. Jedným z dôvodov, prečo by mohol Ozil prestúpiť do Turecka, je, že si údajne nesadol s novým trénerom Gunners Unaiom Emerym.

Rýchle správy

AS MONACO: Z Monaka mohol v lete odísť aj Youri Tielemans. Belgický záložník sa však rozhodol zostať, pretože mu tréner Jardim sľúbil v tejto sezóne väčšiu zápasovú porciu.

CHELSEA: Maurizio Sarri by do Chelsea rád priviedol dvoch obrancov z AC Miláno – Alessia Romagnoliho a Mattiu Calderu.

PORTO: Portugalský celok chce podpísať s talentovaným brazílskym obrancom Alexom Tellesom nový kontrakt s výkupnou klauzulou o výške 50 miliónov eur.

AMIENS: Francúzsky klub Amiens získal na hosťovanie Alexisa Blina, ktorý prichádza z Toulouse ako náhrada za zraneného Bonganiho Zungu.