Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (12.9.): Poborský, Balotelli, Valverde či Willian

streda, 12. september 2018 13:26 | Autor: Martin Gregor

Mario Balotelli
Mario Balotelli | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je aj po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Poborský trénerom Česka?
Česká futbalová reprezentácia je po prehrách s Ukrajinou (v rámci našej skupiny Ligy národov) a Ruskom opäť bez trénera, keďže na lavičke našich západných susedov skončil Karel Jarolím. Nahradiť by ho mohol podľa informácií českého Sportu Karel Poborský. Ďalším horúcim kandidátom na tento post je Jaroslav Šilhavý.

Marseille stale chce Balotelliho
Mario Balotelli, ktorý bol v lete spájaný s možným prestupom do Olympique Marseille, zostáva v hľadáčiku tohto klubu aj naďalej. Francúzske mužstvo sa ho pokúsi angažovať už v zimnom prestupovom termíne. Taliansky útočník, ktorý sa pod Mancinim vrátil do reprezentácie Squadry Azzury, v minulej sezóne žiaril v drese konkurenčného Nice, za ktorý strelil 18 gólov.

Barcalona odložila rokovania s Valverdem
Vedenie Barcelony odložilo rokovania o novej zmluve s trénerom Ernestom Valverdem až na január. Tá súčasná mu pritom končí už po tejto sezóne. Jej súčasťou je však opcia na automatické predĺženie o ďalší ročník.

Willian vidí svoju budúcnosť v Chelsea
Brazílsky záložník Willian tvrdí, že by rád zostal v Chelsea ešte aspoň ďalších päť sezón. Jedna z opôr The Blues, ktorá bola v lete intenzívne spájaná s Barcelonou, by tak mala v čase odchodu zo Stamford Bridge už  35 rokov. Súčasný kontrakt Williana s Chelsea má platnosť do konca sezóny 2019/2020.

Rýchle správy

JUVENTUS: Nemecký záložník Sami Khedira predĺžil zmluvu so Starou Dámou do konca sezóny 2020/2021.

LAZIO: Austrálsky krídelník Christopher Ikonomidis odchádza z Ríma a vracia sa do rodnej vlasti, kde bude hrať za Perth Glory.

AC MILÁNO: Rossonerri chcú predĺžiť zmluvu s Giacomom Bonaventurom. Tá súčasná končí po sezóne 2019/2020.