Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (29.9.): Eden Hazard je najlepší na svete, chce ho Real

sobota, 29. september 2018 09:55 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Eden Hazard je najlepší na svete

Tréner londýnskej Chelsea Maurizio Sarri má jasno. Jeho zverenec Eden Hazard, ktorý v tejto sezóne podáva vynikajúce výkony, je podľa jeho slov najlepší hráč na svete. Potvrdil to v stredu v zápase ligového pohára proti Liverpoolu, kedy skóroval úžasný gól na 2:1. Dnes Modrí hostia The Reds v lige, bude zaujímavé sledovať, v akom svetle sa ukáže Eden tento raz.

Nik nie je väčší ako klub

José Mourinho už má konfliktov s Paulom Pogbom plné zuby. Portugalský kormidelník na tlačovej konferencii uviedol, že žiaden hráč nikdy nebol, nie je a ani nebude väčší ako Manchester United. Stále silnejšie sa špekuluje o tom, že Francúz zmení dres už v zimnom prestupovom období. Záujem o jeho služby majú Barcelona a Juventus Turín.

Coutinho hral rolu

Brazílsky brankár Alisson, ktorý je brankárskou jednotkou liverpoolskeho FC, v rozhovore prezradil, že ho k prestupu z AS Rím na Anfield Road primäl jeho krajan Philippe Coutinho. Na Coutinha majú The Reds stále ťažké srdce, pretože sa pred časom rozhodol odísť do FC Barcelona.

Odchod Karima Benzemu?

Diario Gol informuje, že vedenie Realu Madrid je ochotné predať francúzskeho zakončovateľa Karima Benzemu. Kormidelník Julen Lopetegui je vraj pripravený dať v najbližšom období priestor mladším ofenzívnym hviezdam.

Rýchle správy:

MANCHESTER CITY: Pep Guardiola chce nový kontrakt pre obrancu Vincenta Kompanyho. (Goal.com)

MANCHESER CITY: Benjamin Mendy by mohol opustiť Manchester City. (ESPN)

REAL MADRID: Kouč Realu Madrid Lopetegui chce Edena Hazarda z Chelsea. (Don Balón)

MANCHESTER UNITED: Manchester United sa zaujíma o Aarona Ramseyho z Arsenalu. (beIN Sport)