Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (1.10.): Zidane nebude koučom Manchestru United

pondelok, 1. október 2018 07:50 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zidane nebude trénerom United

Špekulácie o tom, že sa Zinedine Zidane stane trénerom Manchestru United, nie sú založené na pravde. Potvrdil to denník Telegraph, ktorý citoval nemenovaný zdroj blízky vedeniu Red Devils. K celej veci sa doposiaľ nevyjadril ani francúzsky tréner.

Mourinhov koniec?

Manchester United tento týždeň vyzve v Lige majstrov Valenciu a tento zápas môže byť posledným pre Josého Mourinha na lavičke Červených Diablov. Daily Mail píše o tom, že viacero členov Red Devils si praje, aby Portugalčan už odišiel.

Chelsea ide po Ramseym

Londýnska Chelsea sa stala najnovším záujemcom o služby waleského stredopoliara Aarona Ramseyho. Ramsey sa nedohodol na novej zmluve s londýnskym Arsenalom a najneskôr po sezóne klub opustí. Informácie priniesol denník Express.

Barcelona počká do leta

Express informuje, že aj napriek tomu, že má Barcelona veľký záujem o francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu, nebude sa ho snažiť získať z Manchestru United už v januárovom prestupovom okne. Katalánci vraj počkajú do leta.

Rýchle správy:

CHELSEA: John Terry sa vraj vráti do Chelsea, mal by sa stať trénerom výberu do 23 rokov. (The Sun)

CHELSEA: Španielsky útočník Alvaro Morata nechce, aby ho Chelsea predala. (The Sun)

CHELSEA: John Terry by sa mohol stať trénerom tímu Chelsea do 23 rokov. (The Sun)

BARCELONA: Stolička pod trénerom FC Barcelona Ernestom Valverdem sa začala hýbať. (Sky Sports)