Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (2.10.): Messiho budúcnosť, Pochettino či Alexis

utorok, 2. október 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messi nikdy neodíde

Španielske médiá informujú, že vedenie FC Barcelona sa nemusí báť toho, že by hviezdny Lionel Messi chcel niekedy zmeniť dres. Argentínsky rodák zasvätil celú svoju profesionálnu kariéru katalánskemu gigantovi a rád by na Camp Nou ukončil kariéru.

Pochettino odmietne FCB

Kouč Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino pred zápasom Ligy majstrov proti FC Barcelona priznal, že by sa nikdy nemohol stať koučom tohto katalánskeho veľkoklubu, pretože má úzke prepojenie na mestského rivala Blaugranas – Espanyol, kde v minulosti pôsobil.

Alexis možno skončí

Portál Goal.com prišiel s informáciou, podľa ktorej musí čilský útočník Alexis Sanchez na sebe poriadne zapracovať, inak čoskoro úplne príde o svoje miesto v Manchestri United. Sanchez je najlepšie plateným hráčom Devils, ale herne sa mu vôbec nedarí.

Odchod Arthura?

Brazílčan Arthur by mohol podľa denníka Don Balón v nasledujúcom roku zmeniť dres. Vedenie FC Barcelona s ním vraj nie je spokojné, pričom v anglickej Premier League sa o jeho služby zaujíma hneď niekoľko veľkoklubov.

Rýchle správy:

BARCELONA: Barcelona predĺži kontrakt s útočníkom Munirom El Haddadim. (Mundo Deportivo)

BARCELONA: Je reálne, že Barcelona v roku 2019 pôjde po Paulovi Pogbovi z Manchestru United. (Goal.com)

BARCELONA: Správy o tom, že by Barcelona hľadala nového stopéra nie sú pravdivé. (Mundo Depotivo)

MONAKO: Útočník Radamel Falcao sa bude po sezóne sťahovať do Major League Soccer. (Sport)