Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (4.10.): Liverpool, Barca či Ibrahimovič

štvrtok, 4. október 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Adrien Rabiot
Adrien Rabiot | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Návrat Zlatana Ibrahimoviča?

Talianske noviny Corriere dello Sport informujú, že spiaci gigant AC Miláno pripravuje ponuku pre Los Angeles Galaxy na získanie švédskeho bombardéra Zlatana Ibrahimoviča. Ibra odišiel do Ameriky dohrať kariéru, ale záujem celku zo San Sira, kde už v minulosti pôsobil, ho údajne nenecháva chladným.

Barca nezíska Pogbu

The Telegraph píše, že FC Barcelona síce má záujem získať francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu, ale Katalánci jednoducho na protestujúcu hviezdu Manchestru United nemajú dostatok finančných prostriedkov. Favoritom na získanie Pogbu je PSG.

Rabiot k Spurs?

Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej je Tottenham Hotspur najnovším záujemcom o francúzskeho stredopoliara Adriena Rabiota. Rabiot nie je spokojný v Paríži Saint-Germain a rád by v dohľadnej dobe zmenil dres.

Liverpool ide po Barellovi

Calciomercato hlása, že vedenie Liverpoolu FC pracuje na príchode talentovaného stredopoliara Nicola Barellu z talianskeho Cagliari. Predstavitelia klubu zo Serie A ale nemenia svoju vychádzajúcu hviezdu predať.

Rýchle správy:

MANCHESTER CITY: Manchester City sleduje talentovaného mladíka Ilaya Elmkiesa z TSG Hoffenheim. (Bild)

MONAKO: Útočník AS Monako Radamel Falcao by mohol odísť do Mexika. (Sport)

WEST HAM: West Ham má záujem o Jorrita Hendrixa z PSV. (Calciomercato)

ARSENAL: Danny Welbeck sa nedohodol s Arsenalom na novej zmluve. (Mirror)