Main Content

Kríza Manchestru United pokračuje: Veľká hviezda chce odísť!

piatok, 5. október 2018 10:22 | Autor: Jakub Vaverka

Futbalisti Manchester United
Futbalisti Manchester United | zdroj: TASR

Manchester United vstúpil do nového ročníka veľmi zle. Klub podáva nevyrovnané výkony, hovorí sa o konci trénera Josého Mourinha a odísť z Old Traffordu má v pláne niekoľko zvučných mien.

O Paulovi Pogbovi už bola reč, najnovšie sa špekuluje o tom, že by Manchester United začiatkom budúceho roka mohol opustiť čilský útočník Alexis Sanchez. „Sanchez už má dosť napätia medzi ním a Josém Mourinhom, dohodol sa so svojím agentom, že celú situáciu čoskoro prediskutujú,“ informujú britské média.

29-ročný útočník je najlepšie plateným hráčom celej Premier League, ale od príchodu z londýnskeho Arsenalu sa nedokázal v Manchesri usadiť. „Alexisova preferovaná pozícia je na ľavom krídle, Mourinho ho ale používa na pravej strane,“ píše The Sun.

„Sanchez spochybňuje svoju úlohu v mužstve. Je frustrovaný a začína uvažovať nad tým, že by odišiel niekam inam,“ píše sa v britskom reporte. Faktom je, že v tejto sezóne je Alexis po väčšine striedaný, pričom v ligovom zápase proti West Hamu sa dokonca ani neobjavil v nominácii trénera Mourinha.

Manchester United získal v prvých siedmych ligových zápasov novej sezóny iba desať bodov a otvorene sa začína hovoriť o tom, že titul v tejto sezóne je iba v rovine teórie. Je to priam kruté tvrdenie, keď si človek uvedomí, že je iba úvod októbra.