Main Content

ESPN: Manchester United chce v zime priviesť Milana Škriniara

utorok, 9. október 2018 06:30 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Milan Škriniar patrí medzi najlepších obrancov na svete, čo neuniklo pozornosti veľkoklubov. Stopéra Interu Miláno naďalej pozorne sleduje Manchester United.

José Mourinho nepochybuje (na rozdiel od iných) o tom, že bude trénerom Manchestru United minimálne do konca prebiehajúceho ročníka a preto začína uvažovať nad tým, ako by v zimnom prestupovom období doplnil svoj káder.

The Special One nie je spokojný so stavom defenzívnej formácie, preto je reálne, že United kúpia v januári nového špičkového obrancu. „Manchester United je pripravený minúť veľké peniaze na Milana Škriniara a Alessia Romagnoliho,“ informovala k tejto téme americká televízna stanica ESPN.

„Mourinho chce priviesť obrancu, pretože sa mu to nepodarilo v letnom transferovom okne. Najväčšími adeptmi do stredu obrany Red Devils sú hlavne opory Interu Miláno, respektíve AC Miláno. Ako Škriniar, tak aj Romagnoli sú cenení na približne štyridsaťpäť miliónov eur. José Mourinho chce pre klub získať hráčov, ktorí budú tvoriť budúcnosť United,“ napísali novinári zo zámoria. Inter ani AC celú vec doposiaľ nekomentovali.

Spojenie Škriniara s Manchestrom United nie je žiadnou novinkou. Britské média už pred dvoma týždňami informovali o tejto možnosti, pričom hovorili až o cene 60 miliónov eur. Slovenského obrancu spájali aj s Barcelonou, ktorá je vraj ochotná zaplatiť za jeho služby až 85 miliónov eur. Inter však svoju oporu pravdepodobne nepredá, nakoľko sa mu darí v Lige majstrov aj domácej súťaži a niečo také by vedeniu klubu fanúšikovia Nerazzurii určite neodpustili.