Main Content

FOTO: Zverejnili zmluvu, ktorú podpísal Ronaldo so ženou, ktorú mal znásilniť!

utorok, 9. október 2018 09:44 | Autor: Martin Gregor

Thumbnail
FOTO: Časti dohody medzi Ronaldom a Mayorgovou podpísanej v roku 2010 | zdroj: Der Spiegel, TASR

Kauza okolo údajného znásilnenia, ktorého sa mal v lete 2009 dopustiť Cristiano Ronaldo počas dovolenky v Las Vegas, píše svoje ďalšie pokračovanie. Nuž a nevyzerá pre hviezdu Juventusu vôbec dobre.

Čo sa presne odohralo vo Vegas v lete 2009 dva dni po tom, ako Ronaldo oficiálne uzavrel prestup do z Manchestru United do Realu Madrid, sa zrejme nikdy presne nedozvieme. Možnosti sú však dve – buď je Ronaldo obeťou vydierania a krivého obvinenia zo znásilnenia, alebo sa naozaj dopustil ohavného činu, ktorý sa až po 9 rokoch naozaj vyšetruje.

Viac svetla do celého prípadu vlial nemecký plátok Der Spiegel, ktorý ako prvý prišiel s celou kauzou. Zverejnil totiž časť zmluvy, ktorú mali medzi sebou podpísať Ronaldo a Američanka Kathryn Mayorgová, ktorú mal znásilniť. Zmluva bola podpísaná v roku 2010 a Ronaldo na základe nej zaplatil poškodenej 375 tisíc amerických dolárov výmenou za jej mlčanie a trvalé zničenie akýchkoľvek materiálov týkajúcich sa kauzy – či už elektronických alebo písomných.

Dohoda, ktorú vtedy spoločne podpísali má 16 strán a spomínajú sa v nej aj detaily toho, čo sa stalo. Mayorgová v nej uviedla aj zranenia, ktore mala počas incidentu utrpieť.

Spiegel informoval, že sa nedá pochybovať o pravosti dokumentu, keďže ho nespochybňujú ani advokáti portugalského futbalistu. Nemecký plátok zároveň zverejnil policajnú správu napísanú pár hodín po incidente. Je v nej uvedené, že poškodená pri popise udalosti plakala, no odmietla prezradiť meno páchateľa. Naznačila však, že ide o známeho športovca.

Cristiano Ronaldo tieto obvinenia naďalej vehementne odmieta a tvrdí, že Mayorgová a jej právnici sa len chcú priživiť na jeho mene. Polícia Las Vegas medzitým otvorila prípad a začala vlastné vyšetrovanie.