Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (23.10.): Marcelo, Modrič, Buffon či Dier

utorok, 23. október 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Modrić - Inter Miláno
Luka Modrić - Inter Miláno | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dortmund sleduje anglických mladíkov

Denník Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Borussia Dortmund začala zaujímať o viacerých nádejných futbalistov z Anglicka. Konkrétne je reč o Philovi Fodenovi z Manchestru City, Callumovi Hudsonovi – Odoiovi z Chelsea a Bobbym Duncanovi z Liverpoolu.

Buffon sa odísť nechystá

Taliansky brankár Gianluigi Buffon poprel, že by sa chystal odísť z Parížu Saint – Germain, pretože nechytáva tak často ako v Juventuse Turín. Talian sa musí deliť o povinnosti s Areolom, ale „Gigi“ prehlásil, že aktuálna situácia je preňo perfektná.

Ibrahimovič do Realu Madrid?

Španielsky zdroj menom COPE hlása, že Real Madrid v zimnom prestupovom období zabojuje o polročné hosťovanie švédskeho bombardéra Zlatana Ibrahimoviča, ktorý je momentálne hviezdou amerického Los Angeles Galaxy.

Dier na lane FC Barcelona

TeamTalk prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie FC Barcelona zaujíma o anglického stredopoliara Erica Diera. Dier má len 24 rokov, ale dlhodobo patrí medzi jednu z najväčších opôr Tottenhamu Hotspur

Marcelo che odísť

Taliansky plátok Tuttosport prišiel s informáciou, podľa ktorej brazílsky obranca Marcelo pracuje na tom, aby mohol v januárovom prestupovom období opustiť Real Madrid. Marcelo si chce zahrať v Juventuse Turín s Cristianom Ronaldom.

Návrat Jamésa?

Podľa Don Balon začal Real Madrid pracovať na tom, aby získal späť kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza, ktorého poslal na hosťovanie do Bayernu Mníchov. Jamés sa ale do španielskej metropoly vracať momentálne nemieni.

Modrič rozmýšľa nad koncom

Chorvátsky stredopoliar Luka Modrič je už presýtený úspechom v Reale Madrid a rád by odišiel niekam inam, píše španielsky denník Don Balon. Objavili sa špekulácie, podľa ktorých by tento Chorvát mohol v zime zamieriť do Interu Miláno.