Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (25.10.): Griezmann na lane PSG

štvrtok, 25. október 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Koke a Antonie Griezmann
Koke a Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United musia míňať

Tréner Manchestru United José Mourinho si jednoznačne myslí, že ak sa má jeho klub vrátiť medzi úplnú špičku, či už v Premier League, alebo v Lige majstrov, musí na prestupovom trhu minúť nemalé finančné prostriedky.

Rudiger dostane nový kontrakt

Nemecký obranca Antonio Rudiger by mohol za svoje kvalitné výkony v prebiehajúcom ročníku dostať od londýnskej Chelsea ponuku nového kontraktu. Túto informáciu priniesol anglický denník Daily Mail.

PSG ide po Griezmannovi

Paríž Saint – Germain je pripravený získať francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna, informoval španielsky denník OK Diario. PSG chystá pre Atlético Madrid 150 miliónov eur, pričom k prestupu by mohlo prísť už v roku 2019.

Lopetegui sa báť nemusí

Prezident Realu Madrid Emilio Butragueňo uviedol, že španielsky tréner Julen Lopetegui sa nemusí báť toho, že by dostal výpoveď pred víkendovým El Clásicom proti FC Barcelona. Pre kariéru tohto kouča bude kľúčový práve výsledok najbližšieho stretnutia.

Alonso sa dohodol na novej zmluve

Španielsky reprezentant Marcos Alonso sa dohodol s Chelsea na novej zmluve, hlása futbalový portál ESPN FC.  27-ročný ofenzívny obranca spojil svoju budúcnosť s úradujúcim víťazom FA Cupu do roku 2023.

Dortmund sleduje Hazarda

Nemecký celok Borussia Dortmund sa začala zaujímať o hviezdičku konkurenčnej Borussie Monchengladbach Thorgana Hazarda, informuje Fussball Transfers. 25-ročný brat slávnejšieho Edena podáva v Bundeslige dlhodobo kvalitné výkony.

Lloris zmení dres

Francúzsky brankár Hugo Lloris si nemyslí, že bude do konca svojej profesionálnej kariéry pôsobiť v londýnskom Tottenhame Hotspur. Lloris mal už niekoľko možností zmeniť dres, nakoniec sa tak nestalo. Teraz dal pomerne jasne najavo, že skôr či neskôr k tomu dôjde.