Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (30.10): Paul Pogba do Realu Madrid?

utorok, 30. október 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Fernandinho a Paul Pogba
Fernandinho a Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real Madrid vyzve Tottenham

Real Madrid je pripravený vyzvať Tottenham Hotspur v boji o talentovaného defenzívneho záložníka Wilmara Barriosa, ktorý podáva výborné výkony v drese argentínskej Bocy Juniors. Zdroj menom TEAM Talk tvrdí, že Barrios je k dispozícii už za 24 miliónov eur.

Conte na lane Realu Madrid

Portál Calcio Mercato píše, že taliansky tréner Antonio Conte je prvou voľbou kráľovského veľkoklubu Realu Madrid na pozíciu trénera. Trpezlivosť klubového vedenia s prácou Julena Lopeteguia sa po prehre 1-5 v El Clásicu vytratila a šéfovia Merengues začali konať.

Pogba do Realu Madrid?

Podľa Calcio Mercato by mohol byť francúzsky reprezentant Paul Pogba prvou posilou Realu Madrid v zimnom prestupovom období. Biely Balet potrebuje osobnosť, ktorá od odchodu Cristiana Ronalda do Juventusu Turín v mužstve chýba.

El Shaarawy dostane zmluvu

AS Rím podľa Tuttomercatoweb začal pracovať na novom kontrakte pre talianskeho reprezentačného útočníka Stephana El Shaarawyho, s ktorým panuje vo večnom meste spokojnosť. Pripravovaná zmluva by mohla bývalého hráča AC Miláno udržať v AS až do roku 2022.

Jardim koučom Kataru?

 France Football informuje, že Leonardo Jardim, ktorý nedávno skončil vo francúzskom AS Monako, by sa mohol stať kormidelníkom katarského národného tímu, ktorý sa snaží získať na pozíciu hlavného kouča reprezentácie pred domácimi MS v roku 2022 hviezdne meno.

Odchod Pochettina?

Jedným z adeptov na post trénera Realu Madrid je aj argentínsky kormidelník Mauricio Pochettino, ktorý odvádza výbornú robotu v londýnskom Tottenhame Hotspur. Kohúti nechcú o jeho možnom odchode z Londýna ani len počuť.