Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (31.10.): Albert Rusnák o svojej budúcnosti

streda, 31. október 2018 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Albert Rusnák
Albert Rusnák | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rusnák sa čoskoro rozhodne

Slovenský ťahúň amerického Realu Salt Lake City Albert Rusnák pre tamojšie plátky prehlásil, že jeho budúcnosť bude čoskoro jednoznačná. „Verím, že pred koncom sezóny bude každému jasné, ako ďalej. Momentálne sa na moju budúcnosť nesústreďujem.“ O služby Alberta Rusnáka je záujem nielen v Major League Soccer, ale aj v Európe.

Arsenal neinvestuje do Angličanov

Denník Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej vedenie Arsenalu nebude v nasledujúcich mesiacoch investovať do talentovaných anglických futbalistov, pretože ich cena je jednoducho príliš vysoká a prehnaná.

Real Madrid zdvojnásobí Pochettinov plat

Plátok The Sun informuje, že Real Madrid plánuje argentínskemu trénerovi Mauriciovi Pochettinovi zdvojnásobiť jeho aktuálny plat, ktorý poberá v Tottenhame Hotspur. Práve „Poch“ je favoritom na uvoľnenie miesta po španielskom kormidelníkovi Julenovi Lopeteguim.

Mourinho chce obrancov

Regionálny denník Manchester Evening News hlása, že portugalský tréner José Mourinho bude chcieť v zimnom transferovom okne získať predovšetkým posily do defenzívnej formácie. Momentálne nie je jasné, na akých hráčov sa „Mou“ zameria.

Záujem o Susa

Chelsea a Atlético Madrid začali súboj o španielskeho ofenzívneho univerzála Susa, informuje TuttoMercatoWeb. Suso podáva dlhodobo kvalitné výkony v AC Miláno, pričom je dostupný za 38 miliónov eur.

Rabiot nepredĺži kontrakt

Portál Calciomercato píše, že francúzsky reprezentant Adrien Rabiot stále nechce predĺžiť kontrakt  s Parížom Saint – Germain a naďalej dáva najavo, že by rád odišiel niekam inam. Záujem o jeho služby je v Taliansku a v Španielsku.