Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (1.11.): Wenger, Foden, Alli, Eriksen či Malcom

štvrtok, 1. november 2018 11:08 | Autor: Jakub Vaverka

Malcom
Malcom | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Manchester City loví v Španielsku

Anglický majster Manchester City pozorne sleduje talentovaného mladíka Pelaya Morillu, ktorý je momentálne hráčom španielskeho Sportingu Gijón. Pelayo má len sedemnásť rokov, ale už teraz patrí medzi veľké futbalové talenty. Informácie priniesol plátok The Mirror.

Allimu pomohol v rozhodnutí kouč

Dele Alli predĺžil s Tottenhamom Hotspur kontrakt do roku 2024 a potvrdil, že veľký vplyv v jeho rozhodnutí mal argentínsky kormidelník Kohútov Mauricio Pochettino. „Pracujeme s ním veľmi dlho. Jeho filozofia je dôvodom, prečo sme v tomto klube tak veľmi radi.“

Dortmund bojuje o Fodena

Mladý talent Manchestru City Phil Foden by mohol v dohľadnej dobe zmeniť dres, píše o tom denník Daily Mail. Veľký záujem o jeho služby má nemecký klub Borussia Dortmund, ktorý nie tak dávno získal zo City ďalšieho perspektívneho mladíka Jadona Sancha.

Nová zmluva pre Eriksena

Vedenie Tottenhamu Hotspur v týchto dňoch usilovne pracuje na novom kontrakte pre dánskeho reprezentanta Christiana Eriksena. Eriksen má kontrakt platný do roku 2020 a momentálne okolo neho krúži veľké množstvo klubov. Informácie priniesol Evening Standard

Wenger sa vráti

Francúzsky tréner Arsene Wenger v televízii prehlásil, že do súťažného futbalu sa vráti v roku 2019. Momentálne nie je jasné, kde bude pôsobiť, ale jeho meno je skloňované v súvislosti s hneď niekoľkými európskymi klubmi.

Malcom bude bojovať

Brazílčan Malcom nechce opúšťať FC Barcelona, pričom je pripravený bojovať o svoje miesto v zostave katalánskeho giganta. Bývalý hráč Girondins de Bordeaux zatiaľ zbiera minúty v drese Blaugranas len veľmi málo.